Ilyen ha a férfiak kipróbálják, milyen melltartót hordani

Mostanság nagy sikere van annak, ha férfiak bizonyos női ruhadarabokat hordanak, majd arról elmondják mennyire szörnyű viselet. ilyen volt a tűsarkúban járó újságíró, most pedig itt vannak a melltartós férfiak. A vállalkozókedvű alanyok egy héten át hordták az alsóneműt, majd videóban osztották meg gondolataikat a világgal. Három különböző testalkatú férfi próbálta ki a melltartót – aminek valljuk be, mell nélkül nincs túl sok szerepe – és mindegyikük nagyon kényelmetlennek találta, pedig az elején egy szakértő kereste meg a megfelelő méretű darabot számukra.

"Melltartóban nem lehet pihenni / A melltartó meleg / Kidörzsöli a vállamat / Borzalmas" – ezek hangzanak el többek közt abban a videóban, melyből kiderül: a férfiak még a sportmelltartóval sem igen tudnak mit kezdeni, pedig az aztán igazán kényelmes – írom ezt nőként.

"Olyan, mintha egy nedves búvárruhában kéne futnom" – magyarázza egyikük, a másik pedig felhívja a mamáját, hogy ugyan mondja már el, hogyan kell kimosni a rejtélyes ruhadarabot. Angolul tudók nézzék meg mindenképp a szórakoztató videót!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek