10 nyári trend, ami a celebnők szerint is menő

A nyár elején szemügyre vettük, hogy milyen szereléseket részesítenek előnyben a celebnők a meleg időszakra. Akkor megtudtuk, hogy előszeretettel viselnek kényelmetlen klumpát, farmer együtteseket és virágmintás ruhadarabokat. Most, hogy már a hátunk mögött tudhatjuk a nyári időszak felét, ismét készítettünk egy összeállítást arról, hogy melyek voltak a hírességek kedvenc trendjei a szezonban. Részletek a hajtás után!

1. Farmer ingruha

A farmerből készült ingruha soha nem kopik ki a divatból, jól tudja ezt a divatszakmában egyre otthonosan mozgó Kendall Jenner is, aki egy arany berakásos csatos övvel, menő bokacsizmával és egy klasszikus fazonú designer táskával tette frissé és fiatalossá az örökzöld fazont.

2. Kockás Gingham ruha

A kezelhetőségéről ismert anyaggal szívesen dolgoznak a divatházak, így szinte nincs olyan szezon, hogy ne kapnának lencsevégre egy-két hírességet efféle ruhában. Míg tavaly Michelle Obama favorizálta a lágy esésű kockás ruhát, addig idén Vanessa Hudgens szeretett bele az anyagba, elsütötte hosszú, vintage stílusú fekete-fehér kockás ruha formájában és egy eggyel szellősebb, piknikezésre alkalmas formában is a nyár első felében.

3. Vödörtáska

A „bucket bag” néven ismert fazon az évek óta divatban tartott hátizsák mellett felbukkant többek között a Gucci, a Moschino és Tory Burch kifutóján is az elmúlt szezonban. Természetesen a hírességek is nagy rajongói a vödörtáskának, ilyen például Jennifer Lawrence is, akit gyakran fotóznak le efféle kiegészítővel. A csinos színésznő ezúttal egy boyfriend farmerrel, telitalpú szandállal és egy klasszikus fekete zakóval kombinálta az általa viselt fekete-bézs táskát.

4. Virágmintás ceruzaszoknya

Az alakot kiemelő elegáns ceruzaszoknya a nyári szezonban nem fekete vagy fehér verzióban jelent meg a vörösszőnyeges eseményeken, hanem virágmintás formában. Ilyen meglepően jól variálható darabban jelent Chanel Iman is egy eseményen, ahol egy egyszerű fehér szlogenes pólóval és vékony pántos szandállal dobta fel a tekintetet vonzó szoknyát.

5. Nadrágszoknya

A kevés alkaton jól mutató darabhoz Diane Kruger újra meghozta a kedvünket. A 38 éves színésznő ugyanis egy kockás kezeslábas esetében választott egy nadrágszoknyás darabot, amit egy igazán figyelemfelkeltő rózsaszín szandállal és clutch táskával viselt New Yorkban. A leárazásoknak köszönhetően hasonló bő nadrágokba garantáltan belefuthat még a hazai üzletekben.

6. Földet söprő trapézfarmer

A tavasszal divatba jött fazon már tucatnyi hírességen megfordult az elmúlt időszakban és ha hihetünk a trendelőrejelzéseknek, akkor a következő szezonban is ilyen földet súroló nadrágokban járnak majd nyaralni a hírességek. A Kardashian klánhoz tartozó Kylie Jenner egy hasvillantós pulóverrel és egy méregdrága Givenchy Alligator Skin Tote táskával párosította a kilencvenes évekből visszalehelt fazont, míg Hillary Duff már annyira bohém akart lenni, hogy leginkább úgy festett, mint aki át sem öltözött az elmúlt 15 évben.

7. Rojtos táska

Ha a britek egyik legbefolyásosabb nője egy ilyen táskával indul el otthonról, akkor az azt jelenti, hogy a rojtos kiegészítő hivatalosan is mainstream lett. A hippi stílusú táskát Pippa Middleton emelte be a wimbledoni elit köreibe idén nyáron, míg New Yorkban Vanessa Hudgens gondoskodott a rojtos táska népszerűsítéséről. A színésznő rendeltetésszerűen egy vékony fehér blúzzal, trendi farmersorttal és barna gladiátorszandállal kombinálta össze a nagyméretű rojtos táskáját.

8. Köralakú napszemüveg

A hatvanas-hetvenes évek hippistílusát idéző John Lennon keret túlméretezett formában tért vissza a divatba idén nyáron. Míg a brit modell, Cara Delevingne egy mélyen dekoltált ruhával párosította, addig a jócsajként emlegetett Gigi Hadid egy fehér pólóval és fekete bőrdzsekivel vette fel a szezon egyik slágerkiegészítőjét.

9. Telitalpú szandálok

A tűsarkúnál valamivel kényelmesebb telitalpú cipők egyik nagy előnye, hogy szinte a legtöbb stílusú ruhadarabbal variálhatóak. Jó példa erre Jessica Alba, aki egy hétköznapi farmerrel, fehér blézerrel és színben egy ahhoz passzoló luxustáskával párosította össze a lábbelit, amiben parkolójegy-vásárlás közben kapták lencsevégre. A Glasgow-i zenész, Tallia Storm pedig bebizonyította, hogy sötétedés után is van helye a telitalpú szandálnak a londoni utcákon.

10. Choker nyaklánc

A nyakra szorosan feszülő ékszer is a kilencvenes évek divathullámával került újra a divatházak kifutóira, majd a vörös szőnyeges eseményekre. A nyári szezonban a Modern család egyik főszereplőjét, Sarah Hylandet, valamint Ashley Tisdalet kapták lencsevégre ilyen kiegészítőben. Mindketten visszafogott fekete ruhával viselték, Hyland egy hollywoodi estén, míg a 30 éves Tisdale a Tony-gálán jelent meg choker nyakláncban. Nézze meg a galériában, hogy mik a legmenőbb nyári trendek a celebnők szerint!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek