Terepmintás Valentino: Stiller vagy Jenner a jobb?

Ismét történelmi jelentőségű képpárra bukkantunk és a múltkorihoz hasonlóan az egyik főszereplő most is Kris Jenner. Két héttel ezelőtti posztunkban exférjével, Caitlyn Jennerrel öltözött össze, most pedig nemrég ugyanolyan Valentino-szettben látták a reptéren, mint amiben a Valentino bemutatóján is feltűnő Ben Stillert. Ugye tudja, mi jön most? Bizony, megkérjük, hogy nézze meg a képpárokat (az említett celebeken kívül bekerült a válogatásba még például Miley Cyrus és két férfi is), olvassa el a körítésünket, aztán pedig szavazzon egy jót!

Kris Jenner vs. Ben Stiller

Ki a jobb?

Kris Jenner visszatérő vendég a rovatban, most pedig a terepmintás Valentino-szettjével került be a válogatásba. A celebnő a Los Angeles-i reptéren keltett feltűnést – milyen ironikus, hogy pont egy terep- (a Mango szerintálcázás ) mintás szettben. Jenneren több dolog történik egyszerre, mint a második világháború hat évében összesen, így külön nem elemeznénk a ruhadarabokat, arra viszont kitérnénk, hogy egy piros kézitáskát hurcolt magával. Mondanánk, hogy direkt olyan színűt választott, ami a szettjében is megtalálható, de igazából lehetetlenség lett volna olyan árnyalatút, ami nincs. Jenner még egy napszemüveget is feldobott, nehogy felismerjék – egyébként onnan lehet tudni, hogy egy híresség az illető, hogy beltéren is napszemüveget visel. A körmeit valamilyen fura okból fehérre festette, de ezen már nem fogunk fennakadni.

A Valentino márciusi bemutatóján nagy meglepetésre Ben Stiller is feltűnt (csak egy forgatás kedvéért persze), a show előtt pedig ugyanolyan terepmintás szettben láthattuk, mint pár hete Jennert. A napszemüveg itt is befigyelt (egy fokkal azért indokoltabb, mint egy reptéren), Stiller pedig alulra inkább egy bővebb szárú farmert választott. A Valentino "ikonikus" sportcipőiről ő sem tudott lemondani, amikor Owen Wilsonnal pózolt Párizsban az Eiffel-torony előtt.

Michiel Huisman vs. Xavier Dolan

És a pasik közül?

Mindig örülünk, amikor pasikat is tudunk válogatni az összeállításba – sajnos ritka az olyan alkalom, amikor ugyanolyan szettben nyomul két celeb és az izgalmasabb, mint egy fekete szmoking. Most azonban így alakult: Michiel Huisman és Xavier Dolan is egy-egy Louis Vuitton-öltönyben mutatkoztak pár hónapja. Előbbi még a Trónok harca 5. évadjának premierjén viselte a kék duplagombos öltönyt, amihez sötétkék garbót és sötétlilás cipőt vett fel.

Xavier Dolant Cannes-ban fotüzták le májusban: ő megmutatta az öltönyt kigombolva is, így láthattuk, hogy egy kockás felsőt vett fel a zakó alá. Dolan egy tintakék, velúr hatású cipő mellett döntött. Egyébként ebből a két példából is látszik, hogy nem kötelező inggel és nyakkendővel hordani egy öltönyt, ezek nélkül is lehet elegáns az összkép. (Nemrég mi is próbáltunk egy hasonló koncepción alapuló szettet, itt megnézheti).

Miley Cyrus vs. Taraji P. Henson

Kinek áll jobban?

Bár Miley Cyrus önmagához képest elég sokat takaró ruhában jelent meg februárban a Grammy díjátadóján, azért most is akadtak fedetlen területek a testén. Az itt-ott kivágott estélyiket annyira unjuk, hogy elalvás előtt azokat számoljuk, és a korallos manikűr sem az a kategória, ami miatt hevesebben verne a szívünk. Az énekesnő a szettet kristályékszerekkel egészítette ki, a haját elnézve pedig elég nagy ellenszél lehetett az őt szállító limuzinban.

Taraji P. Henson a májusi Billboardon lőtt el egy ugyanolyan ruhát: a kivágások láttatni engedték decens nonfiguratív tetoválásait is. Ő is inkább az ezüstös vonalon mozgott – legalábbis ami a kiegészítőit illeti. Henson sminkje teljesen rendben van és a frizurája is – bár igaz, egy kicsit talán felugrott a göndörítés után. Önnek ki jön be jobban?

Oszd meg másokkal is!
Mustra