Fingszűrő farmer és pizsama: menő vagy ciki?

Pukifarmer az új menőség Angliában.
Pukifarmer az új menőség Angliában.myshreddies.com

Nemcsak a maszturbálós farmerrel házaló Robert Kalinkin lát fantáziát a farmerpiac újragondolásában,hanem a brit Shreddies is, mely fingásszűrő alsónadrágokkal borzolta a kedélyeket még 2013-ban. Az átlagosan kétszáz eregetést semlegesítő alsókból azóta több mint 30 ezer darabot sikerült eladni, így nem csoda, hogy a tervezők elgondolkodtak a márka jövőjéről és egy farmer-, valamint egy pizsama-kollekcióval bővítették női-férfi kínálatukat. Merthát ugye mindenki ereget, ezt tudjuk.

A leicestershire-i varrodában kézzel készült darabok nagyjából ugyanazt tudják, mint prototípusaik, azaz egy úgynevezett Zorflex nevű szénszálas anyaggal látták el azokat, aminek egyik nagy előnye, hogy képes beszippantani a kellemetlen szagokat. Az egyfajta védőrétegként funkcionáló szövetet eredetileg vegyifegyverek ellen használt ruhák esetében volt szokás bevetni. Az egyszerű mosással „kiszellőztethető” darabokat a speciális anyagon kívül hagyományos szövetekből, a pizsamát pamutból, a farmert pedig farmer anyagból készítették – írja a dezeen.com.

A szagra már van, de a hangra viszont még nincs megoldás.
A szagra már van, de a hangra viszont még nincs megoldás.myshreddies.com

A márka menedzsere, Richard Woolley elmondása szerint az új termékek sokkal hatékonyabbak elődjeiknél, mivel valamelyest módosítottak az eljáráson és több „védőanyaggal” látták el nadrágjaikat. Kíváncsiak vagyunk, hogy vajon az ötlet mennyire lesz életképes a jövőben, ahogy arra is, hogy innen vajon hova lehet felfuttatni a céget. Mindenesetre amíg a márka a következő nagy dobáson agyal, addig nézze meg a webáruházban kapható, első ránézésre unalmas hétköznapi darabokat, melyeknek megkérik az árát, egy fekete bugyiért 20 fontot (kb.8780 forint), egy fingszagot elrejtő pizsamanadrágért 75 fontot (kb.32.936 forint) és egy uniszex szabású farmerért 100 fontot (kb.43.899 forint) kérnek a márkánál. Ön mit gondol az efféle trükkökről? Ciki, ha a nadrág a vébélszél szagát kiszűri, de a hangját nem, vagy hasznos, ha sunyiban eregethet bárhol? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1960) (1869) Ciki!
Mustra