28 nem szokványos ruhadarab nyárra

Mivel június van, így már hivatalosan is elkezdődött a nyár – és vannak napok, amikor erre az időjárás sem cáfol rá. Előfordulhat, hogy a szekrény előtt állva azt kérdezi magától, mi a francot viselt tavaly ilyenkor és akkor jön a felismerés, hogy itt bizony vásárlásra van szükség. Ebben szeretnénk most segíteni, és a Refinery segítségével olyan nem szokványos ruhadarabokat mutatunk, amelyeket meglepően könnyű kombinálni – ráadásul egy Michael Kors-táskával ellentétben nem lógnak majd minden második tinilányon.

Minden ruhadarabból és kiegészítőből kettőt mutatunk: egy dizájnert és egy olyat, amely itthon is kapható vagy valamelyik webshopon keresztül Magyarországra is rendelhető. Azt már megmutattuk, hogy a farmerruhától nem kell félni (mutattunk is négy verziót arra, hogyan hordja), de hasonlóan bátorítanánk a csőnyakú felsők és a kicsit bumfordibb sarokkal rendelkező cipők viselésére is.

Szinte tökéletes egyezést csak néhány esetben sikerült produkálnunk, de azért a legtöbb esetben látszik, hogy nem feltétlenül éri meg esetenként tízszer annyi pénzt költeni valamire, amit sokkal kevesebbért is beszerezhetünk. A mi kedvencünk a Massimo Dutti lovaglás ihlette kollekciójából származó táska és a Quay napszemüvege – utóbbit az Asos-on találtuk, csakúgy, mint a teknőcmintás napszemüveget is. Nem nagyon szaporítanánk a szót, nézzen be a galériánkba, ahol a képaláírásokban árakat és tippeket is talál!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra