A gumiruha az új kisestélyi a celebnők körében

Hogyan került a latex a vörös lámpás negyedből a vörös szőnyegre? Tette fel nemrég a jogos kérdést a nypost.com egyik szerzője, amikor észrevette, hogy a teltkarcsú idomokkal megáldott Kim Kardashian és Rita Ora is a japán tervező, Atsuko Kudo gumiruhájában pózolt a kameráknak Londonban.

„Szeretném azt gondolni, hogy ez a latex ruha részben a Szürke ötven árnyalata című film népszerűsége miatt vált mainsteam divatfétissé. A divat világában a latex sosem volt népszerű, ahogy jött, úgy ment is, de ezúttal fordulóponthoz ért és új besorolást kapott. Úgy látszik, hogy a korszellem ezt diktálja" – mondja az új őrületről a Yahoo stílusszakértője, Joe Zee.

A számos díjjal (Coolbrands 2013/14, European Fetish Award Speciel Award, UK Lingerie Award) kitüntetett japán származású tervező ruhái 2008 óta szinte non-stop jelen vannak a vörösszőnyeges eseményeken, celeb összejöveteleken és a divatlapokban. 2009-ben Lady Gaga egy puffos ujjú, piros lakkruhában rázott kezet II. Erzsébet királynővel, nemrég pedig Mihalik Enikő osztott meg egy dominaruhás fotót követőivel az Instagramon.

A merész trendnek hódolt be Kelly Brook is, aki egy visszafogott, csipkemintás lakkruhában érkezett meg a GQ Men Of The Year 2009-es gálájára, egy évvel korábban pedig Paris Hilton sütötte el a latexruhát a Pussycat Dolls eseményén. Kim Kardashian előszeretettel hordta a barackszínű és a fekete verziót is, a realitysztárnak köszönhetően megtudtuk, hogy az anyag kifejezetten jól mutat szőrmével, így Rita Ora sem volt rest a puha anyaggal kombinálni dominaszerelését, sőt az énekesnő azt is megmutatta, hogy egy Converse tornacipővel és egy fehér zoknival hogyan tehetjük hétköznapiasabbá a mélyen dekoltált latexruhát.

A dögös piros lakkruhában ment a 2014-es The BRIT Awardsra Katie Waissel Londonban, de Kate Moss is nagy rajongója Atsuko Kudo munkásságának. A szupermodell a tervező kétrészes mentazöld szettjében ünnepelte meg barátja Ricardo Tisci születésnapját Ibizán. Charli XCX a designer által tervezett együttesben lépett színpadra a 2014-es Music Awardson, Chloe Sims pedig a londoni National Television Awards vörös szőnyegén lejtett végig az alakot kiemelő szűk ruhában. Katja Flint egy kalappal tette bohémabbá szexi együttesét egy berlini filmfesztiválon.

Amennyiben ön is szívesen belepréselné magát egy ilyen izzasztó, alakformáló, mellett erősen kiemelő és megtartó latexruhába, annak megkérik az árát, a síkosító segítségével felhúzható ruháért 257 fontot (kb.110.285 forint) a ceruzaszoknyáért pedig 127 fontot (kb. 53.209 forint) kérnek a márkánál. Nézze meg a galériában, hogy hogyan mutat az estélyi ruhává avanzsált dominaruha a hírességeken!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek