Így hordja idén a sortot!

A sortokat mindenki szereti és a korai nyárnak köszönhetően akár már most is viselheti őket. Ha már beszerzett egyet, de még nem tudja, mivel vegye fel, van egy jó hírünk: celebnők segítségével életkorokra bontva mutatjuk meg, hogy ők mivel viselik. Ez persze nem azt jelenti, hogy ha már elmúlt 30, akkor nem öltözhet úgy, mint Hillary Duff – természetesen azt visel, amit csak szeretne, pusztán érdekességként csoportosítottuk őket a 20-asok, 30-asok és 40-esek kategóriáiba.

A 20-asok

A 29 éves Chrissy Teigen egy cserép orchidea mellett bevetette az idei év nagy slágerét is, a duplafarmert. A szett attól működik, hogy két különböző árnyalatú (és textúrájú) darabot kombinált, ehhez pedig egy basic felsőt vett fel. A nyári melegben egy szandál vagy esetleg egy lapos talpú papucs a legjobb választás, az összeállítást pedig feldobhatja egy kalappal, ahogy Teigen is tette. Ha napszemüveget keres, olvassa el ezt a posztunkat, amelyben fazon szerint mutatjuk a 20 kedvencünket! A 2 évvel fiatalabb Hillary Duff március végén kékeszöld hajjal nyomult, a szaggatott farmersorthoz pedig egy zöld, military jellegű kabátot választott. A képeket elnézve rájöhet, hogy az egyszerű felsők népszerűek a celebnők körében: Duff is egy O-nyakú fehér pólót választott a szetthez. Azt már tavaly is megírtuk, hogy a rojtos cuccok idén újra népszerűek lesznek, azonban a táskával ellentétben a semleges színű bokacsizmát pedig mi is szívesen elfogadnánk.

Gigi Hadid eléggé belefeledkezett a stíluskeverésbe: a sötét színű, magasderekú sorthoz Wonder Womanes felsőt és cipzáros, merev anyagú dzsekit vett fel, az összeállítást pedig egy strandpapuccsal fejelte meg. És hogy mi a leginkább elképesztő az egészben? Hogy semmi gond nincs a szettel!

30 felett

Kate Hudson a 30-as évei közepén jár, de ennek ellenére sem mondott le a sortról – és milyen jól teszi! Ő egy hasvillantós, fekete színű, pliszírozott aljú spagettipántos felsőt és egy szürke színű, lapos talpú hegyes orrú cipőt húzott fel hozzá. Alessandra Ambrosio elengedte a passzos fazont és egy kicsit lazább, boyfriend darabot választott, amihez melltartó nélküli fekete felsőt és egy vékony pamutkardigánt vett fel. A háncstalpú espadrilles cipők tökéletes választások nyárra, csak ajánlani tudjuk őket! Jordana Brewster barnát vegyített kék színnel: az Hermés öv jól kettéválasztja a farmersortot és a világoskék inget. Utóbbiból egyébként ön is szerezzen be egyet: szó szerint mindenhez passzol!

A negyedik x környékén

Fergie éppenhogy betöltötte a 40-et, ennek ellenére mégis fiatalosan öltözik. A Coachella fesztiválon fura szabású fekete toppal, hosszított, rojtos mellénnyel és az elmaradhatatlan bokacsizmával viselte az elvarratlan aljú farmersortot. Kiegészítőkből sem volt hiány nála: az ujjain gyűrűk sorakoztak, a sálakat pedig annyira érezte Fergie, hogy a nyakára és a derekára is kötött belőle egyet-egyet. Bár Reese Witherspoon idén még csak a 39-et töltötte, de a Northfoto szerkesztői valamiért ebbe a kategóriába tették és mi meg is hagyjuk így, legalább mindenhol 3-3 példát láthat. A színésznő szettje tőle megszokott módon könnyedre sikerült: a vékony sorthoz egy laza blúzt, lapostalpú szandált és oldaltáskát vett fel.

Anna Faris összeállítása már-már tinis ezzel a kakadus felsővel, de abszolút illik hozzá. A strandpapucs, kistáska és aviátor fazonú napszemüveg pedig azok a kiegészítők, amelyek nagy valószínűséggel az ön ruhatárában is megtalálhatóak, így könnyedén összedobhat valami hasonlót, ha szeretne.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek