A jóganadrág az új farmer

A Gap a jövőt a jóganadrágokban látja. Olyannyira, hogy szerintük a farmer már sosem lesz divatos, hanem mindenki melegítőnadrágban, leggingsben vagy jóganadrágban járkál majd. A cég éppen ezért az Athleta nevű márkájába fekteti a legtöbb pénzt, úgy látják ugyanis, hogy a jövő a sportcuccokban van, hiába hogy mi még mindig tartjuk magunkat ahhoz, hogy a jóganadrágot jógázáshoz kell hordani

Az Athleta vezetője, Nancy Green a Buzzfeednek elmondta, hogy az új generációnak már nem a farmer az alapdarab, hanem a jóganadrág és a melegítő és a jövőben mindez egyre csak erősödni fog. Az Athleta márkának már 100 üzlete van és gyorsan terjeszkedik, ezzel pedig a jógaruházatairól híres Lululemon egyik legnagyobb konkurenciájává nőtte ki magát. A Gap és az Old Navy is erősített az utóbbi években a leggings és edzőruha kínálatán. 

A Business Insider szerint az eladási mutatók is ezt az új trendet támasztják alá, vagyis a farmerek eladási számai csökkentek, míg a sztreccs edzőnadrágok népszerűsége robbanásszerűen növekszik. A Piper Jaffrey felmérése szerint a tinik többsége Nike és Lululemon üzleteiben költi a pénzt a megszokott márkák helyett. A felmérés szerint a leggings, azon belül is a jóganadrág lett a legerősebb trend a fiatal lányok között, míg a farmer be sem került a tízes listába. 

Ha úgy érzi, nem jöhet annál rosszabb, mint hogy jóganadrágban szaladozzon mindenhova, akkor elmondjuk, hogy a felmérések szerint egy dolog van, ami a női sportruháknál is gyorsabban terjed: a férfi sportruhák, vagyis az új trendek szerint a férfiak kedvenc ruhadarabja a rendes nadrágnak kinéző melegítőalsó lesz. 

Khloe Kardashian edzésre ment a tapadós leggingsben, de hamarosan az utcán is csak ilyen szetteket látunk majd - legalábbis a Gap szerint.
Khloe Kardashian edzésre ment a tapadós leggingsben, de hamarosan az utcán is csak ilyen szetteket látunk majd - legalábbis a Gap szerint.Gvk/bauer-Griffin
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek