Trendin öltöztetett kétéves: nem túlzás kicsit?

A photo posted by Jacoboy (@jaco3oy) on

Van az a mondás, hogy a szülők álmait legtöbbször a gyermekek teljesítik be – jobban mondva a szülők inkább rájuk erőltetik a saját elképzeléseiket, ha jó ez, ha nem. Hatványozottan igaz ez a kétéves maláj kisfiú, Jacoboy esetében, akinek az Instagramjába a HuffPoston futottunk bele: a 43 ezer követővel rendelkező gyermek helyett a fiókot aktívan blogoló édesanyja kezeli, aki divat iránti szenvedélyét nemcsak magán, de Jacobon is kiéli, ezt pedig a világ tudtára is adja. Kérdés az, hogy ez mennyire szerethető dolog.

A külföldi híroldalak egytől egyig elájultak a Kuala Lumpurban élő kisfiútól, mi azonban – nem azért, mert kizárólag a rosszat látjuk meg mindenben – nem feltétlenül osztozunk az imádatban. A figyelemre éhes szorgos anyuka már átlépte az 1000 posztot és ha azt hinné, Jacoboy annyira szerencsés, hogy mindig dizájnercuccokban nyomul (itt például Burberry-ingben, itt pedig Givenchy-pólóban), téved: itt például kötött nyuszifülekben kereste a tojásokat húsvét alkalmából, itt pedig pandajelmezben kapta az ebédet.

Have a cool Thursday *

A photo posted by Jacoboy (@jaco3oy) on

Persze jó ránézni a felnőttek divatját kopizó kisfiúra, hiszen "cuki", de vajon tényleg megéri ennyi pénzt költeni olyan ruhákra, amelyeket ilyen korban maximum pár hétig tud hordani? És ő vajon ebből mennyit fog fel? Vajon játékként kezeli azt, hogy egyévesen már teljes napszemüveg-kollekciója van? Abba nem gondolt bele az anyuka, hogy nagyobb korában is követelni fogja ezt a ruhamennyiséget? És hogy nagy valószínűséggel egy felszínes kis ficsúrt nevel így?

Mivel láthatóan számos kérdés merült fel bennünk, ezért önökre bízzuk a kérdést. Csak őszintén!

Ön mit gondol a jelenségről?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek