Itt a nagy Chanel-csata

Csodás fotókra bukkantunk, amelyeken celebnők különböző eseményeken Chanel-ruhákban parádéztak – ráadásul bőven akadtak köztük olyanok, akiknek ugyanarra a darabra esett a választásuk. Éppen ezért arra gondoltunk, megversenyeztetjük őket és önre bízzuk a döntést: kin jobb a tarka ruha és az égkék tweed szett? Bónuszként betettünk két F&F overált is, csak azért, mert szép.

Karlie Kloss vs. Odeya Rush

Ki a jobb?

Nem teljesen értjük, hogy a topmodell Kloss-t mi inspirálta ennél a pózánál, de úgy feszített a fotósok előtt, mintha egy testépítő versenyen kapálózna a dobogós helyért. A csipőtájékon két zsebbel megtoldott égkék Chanel tweedruha azonban kétségkívül jól állt neki és annak is örülünk, hogy nem fekete vagy fehér, hanem nude színű balerinát választott hozzá – talán nem sokkoló információ, hogy szintúgy a francia divatháztól. A sminkje és a haja is szép volt, a nude körömlakk pedig szinte észrevétlen – talán éppen ezért tetszik nekünk annyira.

Odeya Rush is kicsit meglepettnek tűnik, valószínűleg két dologra nem számított: hogy Kloss-hoz hasonlóan őt is lefotózzák majd a paparazziktól hemzsegő Tribeca filmfesztiválon megtartott Chanel-esten és azt, hogy ráadásul ugyanabbana ruhában. Rush (vagy a divatház PR-osa/stylistja) is kreatív volt: a ruhához metálszürke platformos magassarkú szandált, ezüst ékszereket és duplacével "ékesített" kistáskát vett fel. A fehér körmök trendet lesse el ön is, mert jópofa, ezt a bamba nézést viszont nyugodtan elhalaszthatja pár szezonnal későbbre.

Poppy Delevingne vs. Anja Rubik

És itt?

Valami történhetett a celebnők testtartásával, mert Poppy Delevingne is úgy nézett ki a Museum of Modern Art egyik estjén, mint akit odaszögeztek az installációra. A posztunk címéhez hűen ő is Chanel-ruhában nyomuit, amihez ezüstös lakk magassarkút húzott fel. A nude köröm és a decens ékszerek itt is megvannak, a fonott haj miatt pedig kicsiben azt hittük, Iszak Eszter van a képen.

Ígérjük, ez az utolsó, de ugye ön is azt hitte, hogy Anja Rubikot rendőri igazoltatás közben fotózták le? A modellt az említett Chanel-esten fotózták le, így bár "ikertestvérét", Delevingne-t sikerült elkerülni, a gladiátorszandált sajnos nem. Táskát ő sem vitt magával, és azért láttunk már ennél előnyösebb képet is Rubikról.

Sarah Harding vs. Vanessa White

Az overál jobban áll

Bár ez a két celebnő nem Chanelt viselt, mégis idetesszük őket, mert amúgy csinosan néznek ki. Mindketten az F&F nemrég megrendezett, 2015-ös őszi-téli kollekciójának bemutatójára látogattak el Londonban és – oh, de kínos – mindketten ugyanabban a fehér overálban tették mindezt. Sarah Harding egy mustársárga nyitott orrú cipőt vett fel a szetthez, kezében pedig egy olyan kézitáskát cipelt, amit – a mintája alapján – egy 70-es évekbeli hamutálból készítettek. Az összhatást arany ékszerekkel dobta fel. Vanessa White nevéhez hűen választott szettet az estre, azt viszont a nadrághossz miatt sajnos nem látjuk, hogy milyen lábbelit húzott fel hozzá. Így be kell érnünk a fehér manikűrrel, a füstös szemekkel, illetve az ombéra festett ajkakkal.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek