Így mérje magát netes rendelésekhez!

Az ASOS-t nemcsak az ott kapható ruhákért és kiegészítőkért szeretjük (és azért, mert bizonyos összeg felett ingyen szállít Magyarországra), hanem mert ASOS Menswear néven futó, férfiaknak szóló Youtube-csatornájukon elég menő és hasznos ötleteket mutatnak be. A videók több szempontból is jobbak, mint a szöveges leírások: egyrészt nagyon rövidek (sokszor egy percesek), másrészt például a méretvétel bemutatása sokkal érthetőbb film formájában. Ha kíváncsi arra, hogyan kell (hasított) bőrcipőt tisztítani, vagy kézzel mosni, nézze meg a lenti videókat!

Így mérje magát internetes rendelésekhez:

Sokan azért félnek az internetes rendelésektől, mert aggódnak, hogy rossz méretet rendelnek. Így vagy maradnak a kiegészítőknél (például övekkel nehezen lehet tévedni), vagy egyáltalán nem is rendelnek soha online. Az alábbi videóban láthatjuk, hogyan kell lemérni a nyakunkat (ingek vásárlásához) vagy a belső lábhosszunkat (nadrágokhoz).

A kézzel mosás művészete

Nyilván mindenkinek él egy kép a fejében, hogy milyen is a kézzel mosás és ők sem találták fel a spanyolviaszt, viszont számunkra teljesen új információ az, hogy a végén törölközőbe csavarjuk a ruhadarabot. Nézze csak!

Hasított bőrből készült cipők tisztítása

A kis kefe tényleg életmentő (saját tapasztalat), megéri azt a pár száz forintot, amibe kerül. Egyébként nem tudjuk, hogy vannak vele, de mi imádjuk ezeket a videójátékra hajazó filmeket.

Bőrcipő tisztítása

Ez talán nem akkora bréking, de valakinek biztos jól jön: annak, aki most kezd ismerkedni a cipőtisztítással, vagy csak szeretné ellenőrizni, hogy valóban jól csinálja-e.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek