Itt a tavasz, lábat villantanak a celebnők

Úgy néz ki, nem csak mi örülünk annak, hogy a tavaszi hideg után eljött a 10-20 fok közötti hőmérséklet ideje, hanem a hírességek is. A zártabb nagyestélyiket egyre inkább váltják le a lábvillantós és kevés felsőrésszel rendelkező ruhák – elég csak a BRIT Awards-ra vagy a Tribeca Filmfesztiválra gondolni. Éppen ezért úgy döntöttünk, olyan celebnőket gyűjtünk, akik az elmúlt hetekben előszeretettel mutogatták lábaikat. Íme!

Katie Lee vs. Scarlett Johansson

Ki a jobb?

Katie Lee a Tribeca Filmfesztivál alatt megrendezett Vanity Fair bulira vette fel ezt a ruhát New Yorkban, a mellrészen található virágmintákról pedig csak a kikandikáló lábai vonják el a figyelmet. Az elöl rövid, hátul köpenyszerű ruhához Lee enyhén szaténos, nyitott orrú magassarkút húzott, a szettet pedig festetlen körmökkel és metálos kistáskával egészítette ki. A smink teljesen rendben van (bár mintha kicsit sok lenne a púder), a rúzsválasztás pedig tökéletesen passzol a tenyérméretű virágmotívumokhoz.

Scarlett Johansson ruháján nemcsak díszítés, de pánt sem volt, így ő elég jelentős bőrfelületet tett közszemlére akkor, amikor ellátogatott a Bosszúállók Los Angeles-i premierjére. Ő a fekete ruhához csillámos körmöket, kevés ékszert és egy fura, arany színű, átlátszó pánttal rendelkező, gyöngyökkel díszített cipőt vett fel.

Lea Michele vs. Gisele Bündchen

Vörösben dögösebb

Lea Michele-ről tudjuk, hogy szeret lábat villantani – igaz, eddig csak plüssruhában tette ezt. Most az Instyle Golden Globe partiján mutatta meg mit tud és azt, hogy a piros ruhához egy pezsgőszínű pántos magassarkút húzott fel. Szintén aranyfényű a kistáska, amit magával hurcolt és kicsit megijedtünk, hogy eltűnt a jobb hüvelykujja, de "szerencsére" csak hasonló színű körömlakkot viselt.

A pár napja "nyugdíjba vonuló" Gisele Bündchenről nem profi fotósok készítettek képet, hanem ő maga posztolta twitterre. A 34 éves modell majdnem ugyanolyan ruhát viselt, mint Michele, viszont ő piros lakkbőr platformos magassarkút vett fel hozzá. A szettet arany karkötővel, egy fél cserép orchideával és pajkosan csodálkozó grimasszal egészítette ki.

Paloma Faith vs. Rocio Munoz Morales

Az Armani jobban áll

Az utolsó párosunk csak mérsékelten lábvillantó: Armani Prive estélyijük alulól ugyanis épphogy csak a lábfejük látszódott ki. Paloma Faith a BRIT Awards-ra látogatott el benne, a pirosan irizáló ruhához pedig fekete lakk tűsarkút és piros-arany körmöket választott. A sminket annyira nem érezzük erősnek, a tökéletesen párhuzamos szemöldök és fejtető viszont mérnöki precizitást tükröz.

Rocio Munoz Morales-t ön is láthatta ebben az Armaniban, ha meghívták a 65. Sanremói fesztiválra. Mivel ennek elég kicsit az esélye, így mutatunk róla képet is: Morales szintén fekete lakkcipőt választott szettjéhez, amit fehér manikűrrel egészített ki. A púder mintha itt is kicsit túlszaladt volna, a haj pedig olyan, mintha turbánt viselne.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek