Mi ez Rita Orán?

Pár hónapja még emberek százai írtak panaszos levelet a BBC-nek, mert szerintük túl dekoltált ruhában került képernyőre, most pedig új, Adidasszal közös kollekciójával került újra látótérbe a párslágeres énekesnő. Egyébként nem ez az első együttműködésük: a képregény ihlette darabok többek között a Váci utcai üzletben is kaphatóak.

A legújabb, White Smoke Pack névre hallgató kapszulakollekció képeit elnézve egyetlen kérdés fogalmazódott meg bennünk: vajon mire utal a fehér füst? (Amelyet egyébként kolléganőnk elsőre medúzának nézett.) Ha a dohányzásra, akkor az elég érdekes: ki szeretne sportolni olyan ruhában, ami egy egészségtelen szokást népszerűsít? Netán a pápaválasztásra emlékeznek meg vele? A sportruházat egyébként egyre népszerűbb, 13 ezerből megúszhatjuk és egyre több fast fashion bolt kínálatában találkozhatunk vele – legyen szó a Tchibóról vagy a mondhatni frissen nyitott Oyshóról.

ajanlo
adidas.com

A teljes kollekciót ide kattintva tudja megnézni – a leírás szerint egyébként "kulcsdarab" az atléta, a leggings és a Honey 2.0 Low névre keresztelt tornacipő is. A ruhadarabok árusítása május 1-jén kezdődik, így az ünnepnap miatt csak szombaton rohanhat értük az üzletekbe.

Ön szerint mit jelképez a füst?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra