Tavaszi kabátok férfiaknak: tízezerből megúszhatja

A decemberi télikabátkörkép után időszerű volt, hogy megnézzem, mi a helyzet átmeneti kabát fronton a hazai üzletekben. 5 boltban jártam (Springfield, C&A, Zara, H&M, Bershka) és jó hírem van: annyiféle stílusú dzsekit kapni, hogy ha most keres egyet, biztosan talál majd olyat, ami tetszik stílusilag és fazonilag. Az árak sem vészesek: a szezonközi akcióknak köszönhetően már 8 ezerből letudhatja a projektet – igaz, ha például bőrdzsekire vágyik, akkor ennek hatszorosát kell kipengetnie. Képes beszámoló a hatjás után!

Springfield

Stílusilag most talán a Springfield áll hozzám a legközelebb. Ottjártamkor szezonközi akciók is voltak (a Glamour-napi kupon nem volt érvényes a leértékelt termékekre), így akár már 8 ezerért vehettem volna magamnak dzsekit – ráadásul pont azt, amelyik a leginkább tetszik. Legjobban az jár, aki a lezserebb, sportosabb darabokat kedveli. Kattintson a lenti képre és nézze végig, mit találtam!

C&A

A C&A-ban is 4 kabátot próbáltam és véletlenül mindegyik 14.990 forintba került. A kedvencemet simán megvettem volna, ha már nem lenne átmeneti kabátom, illetve ha nem lett volna a mellrészen egy teljesen indokolatlan logó rajta. 

Tipp: ha unja a fekete vagy sötétkék dzsekiket, ruházzon be egy zöldre, legalább annyi mindennel fel tudja majd venni, mint az előbbi kettőt.

Zara

Ha elegánsabb kabátokat keres, akkor látogasson el a Zarába – igaz, arra fel kell készülnie, hogy rendesen ki kell nyitnia a pénztárcáját. Három kabátot választottam: a narancs ballon majdnem 35 ezerbe kerül, a másik kettő, bomber jellegűt viszont "már" 20 ezerből megúszhatja.

H&M

Az utolsóelőtti állomás a nemrég online boltot nyitó H&M volt, ahol 4, teljesen különböző stílusú dzsekit választottam ki. A metálos bomber a honlapon még egész jól néz ki, de élőben csak annak ajánlom, aki a Holdra készül. A szafari dzseki egész jól nézett ki, a prímet viszont a közel 50 ezerbe kerülő bőrdzseki vitte. Bár lehet, hogy megpróbálhattam volna az eggyel nagyobb méretet is belőle...

Bershka

Nem kifejezetten szeretem a Bershkát, de végül ide is benéztem, hadd legyen teljes a kép. Nem meglepő módon fiatalos ruhadarabokkal töltötték fel a boltot tavaszra: ha széldzsekit vagy bombert keres jó áron, akkor mindenképpen látogasson el az Inditex-gyermek valamelyik üzletébe. Bár tízezer forint fél méter nejlonért kicsit soknak tűnik nekem, a legolcsóbban talán még itt úszhatja meg az átmeneti kabát megvételét.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek