Kendall Jenner jobb vörösben vagy Rachel McAdams?

Bár a mai enyhe lehűlés nem teljesen ezt az érzést kelti, egyre inkább itt a tavasz. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy – inspiráció gyanánt – lenge ruhás celebnőket válogatunk össze a szokásos Kinek áll jobban?! posztunkhoz. Így került a gyűjtésbe a vörös ruhás Rachel McAdams és Kendall Jenner, az Oscar de le Rentában nyomuló Camilla Belle és Natalia de Molina, illetve Holly Willoughby és Jessica Lowndes is.

Rachel McAdams vs. Kendall Jenner

Ki a jobb?

Rachel McAdams még tavaly ment el a kanadai Walk of Fame gálára, ahova egy Romona Keveza ruhát vett fel. Bár a márka nem biztos, hogy ismerősen cseng, a honlap tanúsága szerint celebek sora viselte már a tervező ruháit. McAdams a sajátjához fekete övet és ugyanilyen színű hegyes orrú magassarkút húzott, a szettjét pedig ezüst ékszerekkel dobta fel. A 36 éves színésznő sminkje kicsit élettelennek tűnik, a haja viszont szép. A mostanában a Calvin Klein arcaként regnáló Kendall Jenner az idei amfAR gálán bukkant fel hasonló ruhában – igaz, neki a derékkiemelő övre semmi szüksége nem volt. Dicsérendő, hogy nem tudta le a szettet egy fehér vagy fekete lábbelivel, hanem egy pezsgőszínűt választott. Ő is ezüst ékszerekkel turbózta fel az összeállítást, a haját hátranyalta, a sminkje pedig – tőle megszokott módon – elég karakteres és erős lett.

Camilla Belle vs. Natalia de Molina

Kin jobb a de le Renta?

Oscar de le Renta is népszerű a celebnők körében, Camilla Belle például egy kiállításmegnyitóra vette fel ezt az égkék színű, virágmotívumokkal díszített darabot. A szettet arany színű, nyitott orrú magassarkú cipővel egészítette ki, amelyhez – meglepő módon – ezüst ékszereket vett fel. Szegény ruha valószínűleg nem is sejtette, hogy egyszer ilyen sminkhez és frizurához veszik fel, jaj. A szépcsengésű Natalia de Molina is beleszeretett ebbe a ruhadarabba, ő viszont inkább a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválra vette fel. Lábaira napsárga tűsarkút húzott, a smink és a haj pedig teljesen rendben volt – bár ezt a fajta frufrut mi kevésbé szeretjük, neki jól áll.

Holly Willoughby vs. Jessica Lowndes

Kinek áll jobban?

Nem lennénk Holly Willoughby akkor, amikor a nevét kell lebetűznie az okmányirodában, viszont a ruháját, amit a BRIT Awards-ra vett fel, simán elfogadnánk. Cipőválasztásnál lehetett volna kicsit kreatívabb is, de a nude körmök és az ezüst, illetve arany ékszerek kombinációja igazán feldobja a szettet. A 60-as évek inspirálta haj telitalálat és a smink is teljesen rendben van. Szeretné látni azt, ahogy Jessica Lowndes pózol a New York-i divathéten? Ennyire könnyen még egy kívánságot sem teljesítettünk: elég, ha megnézi a lenti fotót. Lowndes szintén fekete lábbelit húzott, kezében sötétkék clutchot cipelt, a sminket viszont mi kicsit jobban átgondoltuk volna: ezzel a körberajzolt szemmel úgy néz ki, mint amikor valaki tinédzserként elkezd ismerkedni a szemceruzával.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek