Helen Mirren vagy Jane Fonda dögösebb?

Nem mintha szükségük lenne rá, de 2015 elején már Helen Mirren és Jane Fonda is ellőtt egy-egy optikailag karcsúsító ruhát. Fonda nem is olyan rég több ezer szavazattal győzedelmeskedett Angelina Jolie felett, de vajon most is sikerül neki? Ha azt hiszi, egyetlen szavazással megússza, rossz hírünk van: döntenie kell még Ellie Gouldingék és Emmy Rossumék esetében is – bevalljuk, nem is tudjuk eldönteni, melyik a nehezebb.

Helen Mirren vs. Jane Fonda

Döntsön!

Helen Mirren március elején, egészen pontosan 2-án látogatott el a Spring Galára New Yorkban. Az eseményre egy éjkék, homokóra alakot csináló estélyit vett fel, amelynek ujjai áttetszőek voltak és apró kövekkel díszítették őket. A színésznő nude körmökkel, csillogó fekete kistáskával és ezüst ékszerekkel dobt fel a szettjét. Gondolná, hogy Mirren idén lesz 70 éves? Ha nem, akkor valószínűleg Jane Fondáról sem fogja elhinni, hogy ő bizony már a 78-hoz közelít. Fonda egy fekete színű, oldalt teljesen áttetsző ruhát vett fel, amikor Richard Perry-vel ellátogattok egy Pre-Grammy gálára még februárban. Az estélyi mellrészét egy kristálybross díszítette, amely tökéletesen passzolt a színésznő ékszereihez. Kevés dolgot vitt magával, azt viszont egy fémes clutchba zárta.

Ellie Goulding vs. Evangeline Lilly

Ki a jobb?

Ellie Goulding a lent látható Alberta Ferretti-ruhában ment el február végén a 2015-ös ELLE Style Awards-ra. Bár a cipő alig látszik, elmondjuk, hogy egy olyan magassarkút visel, amely az orrát leszámítva áttetsző. Az énekesnő fura ezüst ékszereket (kétujjperces és kétujjas gyűrűket húzott fel), és annál is furább szemöldököt és ajkakat villantott a gálán. Nem tudjuk, mi történt Gouldinggal, így ítélkezni sem szeretnénk, de az is biztos, hogy az emberek nagy része a rendőrségi fotón is jobban néz ki. Bár Evangeline Lilly pár fokkal jobban nézett ki ugyanabban a ruhában, ezt a hajat nem igazán tudjuk félretenni. Lehet, hogy a Hobbit című film inspirálta őt, amelynek a premierjén egyébként megjelent vele? Ki tudja. Ő egy nude hegyesorrú magassarkút húzott a lábaira, a kezében pedig egy csillogó márványszínű kistáskát cipelt.

Emmy Rossum vs. Juana Acosta

Kin jobb a Carolina Herrera?

Emmy Rossum a White Glove Gone Wild (magyarul talán Bevadult a fehér kesztyű) névre hallgató gálán tette tiszteletét, méghozzá egy Carolina Herrera-estélyiben. Ez a tény talán nem annyira sokkoló annak a fényében, hogy az estet a tervezőnő tiszteletére rendezték. A kék-fekete-fehér ruhát egy fekete kistáskával és körmökkel "dobta fel", ékszereket pedig nem viselt. A haját is hátrafésültette – ezzel hagyta, hogy az estélyi érvényesüljön. Juana Acosta a Goya Cinema Awards-on jelent meg hasonló szettben: annyi a különbség, hogy ő festetlen körmökkel és kristályékszerekkel készült az eseményre. Haját egyoldalra fésültette – úgy látszik, ez a trend még mindig "bent van". Egyébként nem bánjuk, mert szuper.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek