Vegyen tavaszi cipőt 10 ezer forint alatt!

Ismét itt a jó idő, végre el lehet tenni a vaskos bakancsokat, csizmákat és elő lehet venni a tavaszi cipőket. Ha nincs mit elővennie, vagy már unja a tavalyi darabokat, akkor pedig vásárolni kell: ami a trendeket illeti, nagy változásokra ne számítson, maradnak a férfias Oxford-cipők és sliponok, a fűzős vászoncipők és a műbőr magassarkúk. Azért van pár új szín és friss minta, nézze meg a hajtás után, hogy miket találtunk! A legtöbb cipő és szandál bőven 10 ezer forint alatt kapható.

Asia Center

Az Asia Center jó választás, ha nem akar vagyonokat költeni olyan cipőkre, amik úgyis csak egy-két szezonban lesznek divatban, de az olcsó műbőr lábbelik mellett már valódi bőr cipőket is lehet kapni. Műbőr balerinacipőkért nem kell 3000 forintnál többet fizetni, vászon tornacipőkért már 2000 forint alatt is kapni és az 5000 forint alatti magassarkú felhozatal is jó. Vannak extrémebb és hordható magassarkúk is, és ha vászoncipőre van szüksége, ide induljon. Nem csak strasszos, csicsás lábbelikkel van tele az Asia, sőt az egyik üzletben valódi bőr félcipőket találtunk, igaz, ezek már 11 ezer forintba kerülnek. Nézze meg a galériában, mivel várja az Asia Center!

Deichmann

A Deichmann bejáratánál rögtön pasztellszínű, műbőr "bölcsészcipők" fogadnak, melyek kényelmesek és jól beépíthetők egy üde tavaszi ruhatárba. Mivel a sportcipők is nagyon divatosak, azokból is van egy rakat, főleg a Nike Roshe Run-ra és Free-re formailag emlékeztető darabok, melyekért 6-7 ezer forintot kell otthagyni a boltban. A Vans vászoncipőihez hasonlót is kapni, ráadásul nagyon jó színekben és alig 3990 forintért. A színes sliponok mellett már szandálok is kaphatók, valószínűleg tanácsos még most beszereznie a nyári darabokat, mert mire tényleg szükség lesz rájuk, már mérethiányosak lesznek a legszebbek.

CCC

A lengyel üzletláncban is ráálltak a pasztellszínű kiscipőkre, pink és púderrózsaszín cipőt szinte bármilyen fazonban vásárolhatunk, de vannak mintás Oxford-cipők is alig 5590 forintért. Ballagós cipőkből is van jópár, szóval idén mindenki kaphat bokapántos, kényelmes magasságú, fekete cipőt, nem úgy, mint pár éve, amikor szinte csak 15 centis sarkakat láttunk mindenhol. A CCC-ben is kaphatók bőrcipők, de azok nem igazán tavasziasak egyelőre, biztos érkezik még sok jóféle félcipő azok számára is, akik mindenáron bőrt keresnek.

Humanic

A Humanicban változatos a kínálat, nem csak stílusban, hanem árban is: például már 6990 forintért kapható csinos műbőr magassarkú. A szandálok egy része sem kerül 10 ezer forintnál többe, de azért az itteni kínálat jellemzően drágább, mint az előző üzleteké. Vicces vászoncipők és csinos bőr magassarkúk is kaphatók, előbbi 6, utóbbi 15 ezer forint körüli áron: nézze meg a galériában!

H&M

Jó ideje nem csak a cipőboltokban lehet cipőt kapni, hanem a legtöbb ruhaüzletben is: a H&M élen jár a kényelmes mokaszinok és vászoncipők terén, ráadásul a legtöbb alapdarab 3-4 ezer forintba kerül náluk. Egy magasított talpú vászoncipő 6 ezer forintra jön ki, de ha azt vesszük, hogy a svéd márkánál rendszeresen lehet akciókkal találkozni, csak napok kérdése, hogy akár 5 ezer forint alatt vehessünk különleges, ezüstszínű vászoncipőt.

New Yorker

A Pólus Center New Yorkerében még megtaláltuk a téli kollekció pofátlanul leárazott csizmáit és cipőit, melyekért tényleg csak 1290 forintot kérnek most. De nemcsak az akciós cipők olcsók, a pasztellszín balerinák 2990 forintba, a vászoncipők 1790 forintba kerülnek. A Converse-hasonmásokért már elkérnek közel 4 ezret, egy fehér műbőr tornacipő meg 9 ezer forint.

Promod

A Promodban nem valami változatos a cipőkínálat, viszont a glitteres tornacipő elég szuper: kár, hogy 12 ezer forintba kerül. A sportcipők 10 ezerbe, a magassarkú 12 ezer forintba kerül és ezzel körülbelül ki is veséztük a francia márka szűkös cipőkínálatát. Az, hogy nincs százféle fazon, azért ne keserítse el, mert igazából egy cipő is elég, ha tetszik.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek