Maszturbálós farmer: menő vagy ciki?

362148354d2e6e97548f1bd0dc461ee3 original
robertkalinkin.com

Úgy tűnik, hogy a kellőképpen hatásvadász és elborult ötletek még mindig nagy népszerűségnek örvendenek a pénzgyűjtő oldalként ismert Kickstarteren, ahol a napokban a litván származású tervezőnek, Robert Kalinkinnek is sikerült összekalapoznia az elinduláshoz szükséges 10.000 fontot (kb.4.15 millió forint). A „Playpants” névre keresztelt darab annyival tud többet más nadrágoknál, hogy a zsebében egy rejtett, egyszerűen kinyitható cipzárt helyezett el a designer, aminek köszönhetően a nadrág viselője vagy éppen annak párja könnyen hozzáférhet a másik vagy éppen saját maga intim testrészéhez, illetve könnyűszerrel meg tudja igazítani vagy vakarni a nemi szervét, ha szükséges. A szuperzsebbel ellátott szokatlan nadrág a tervező állítása szerint különösen jól jöhet egy unalmas céges megbeszélésen, egy magányos mozidélutánon vagy azoknak, akiknek jelenleg nem túl izgalmas a szerelmi élete – számol be a bizarr farmernadrágról a dailymail.co.uk.

„Minden pár PlayPants nadrágot házon belül, kézzel készítenek a tapasztalt szabómesterek. A legmagasabb minőségű farmeranyaggal dolgozunk, mely megfelelő mennyiségű elasztánt tartalmaz a legnagyobb kényelem és rugalmasság érdekében. A szabók által használt extraerős dupla varrásnak és az overlocking technikának köszönhetően ezek a farmerek gyakorlatilag elpusztíthatatlanok” – monda Kalinkin, aki három évvel ezelőtt alapította saját nevén futó márkáját, de emellett még különböző tévéműsorokban is felbukkant stylistként.

acbe5fbf648fb24afb4670ded329c8e9 original
robertkalinkin.com

„Bár a PlayPants egy érdekes koncepció, ettől függetlenül nem vagyunk benne biztosak, hogy ez a farmernadrág lesz a következő nagy dobás. Megtanultuk, hogy a farmer szerelmeseinek inkább az anyag minősége, ereje, moshatósága a fontos, illetve az, hogy passzoljon” – mondta el véleményét a litván tervező agyszüleményéről az Accent Clothing buyere, Becky Schneider. Az uniszex darab egyébként már előrendelhető Kalinkin oldalán, ahol 140 eurót (kb.42.552 forint) kérnek a furcsa gombolású farmerért. Ön mit gondol az intim részek fogdosására buzdító farmerről? Menőnek találja, hogy ilyen beteg ötlettel hívja fel magára és komolyabb munkáira a figyelmet a designer vagy inkább cikinek találja a "Public is the new Private" szlogennel reklámozott ruhadarabot? Nézze meg a témában készült videót és szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1963) (1959) Ciki!
Mustra