Katalin hercegné egy 35 fontos ruhában jelent meg

Katalin hercegné nem dalmata-pöttyös ruhájában jelent meg utoljára terhesen a nyilvánosság előtt, azóta több érdekes szettet is mutatott: például a március 17-én ünnepelt Szent Patrik napon azzal lázadt, hogy nem zöld kalapot, hanem barnát vett. De ezzel le is tudta a lázadást, mert minden más ruhadarabja tökéletesen megfelelt az ünnepnek, melynek hivatalos színe a zöld (legalábbis a közhiedelem szerint, ugyanis eredetileg a kék volt).

Ezek után március 18-án egy gyermekjóléti intézményt látogatott meg a hercegné, mégpedig egy szokatlanul rövid és szokatlanul mélyen dekoltált, pöttyös terhesruhában, melyben az a legmeghökkentőbb, hogy az ASOS-on árulták 35 fontért, azaz 14.746 forintért.

Katalinon persze ez a 96% viszkóz, 4% elasztán összetételű ruha is úgy áll, mint egy Dior Couture darab – írja a stylecaster.com. Ha megvenné, sajnos máris elkésett, mivel kiárusították: valószínűleg vannak olyan megrögzött Katalin-rajongók, akik folyamatosan a neten lógnak és egy hasonlóan jó ajánlatra várnak, hogy végre felöltözhessenek pont úgy, mint kedvencük. Azért ne keseregjen, hasonló pöttyös ruhát bárhol talál, inkább nézze meg a galériában, milyen aranyos volt Katalin a gyerekekkel!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek