160 ezerbe kerül és készlethiányos a pompon-ruha

Belehúzott a NastyGal: még csak március van, de már túl vannak egy Dior-cipő pofátlan koppintásán, most pedig 160 ezerbe kerülő pompon-ruhával borzolják a kedélyeket. A miénket legalábbis igen, de úgy látszik, mi vagyunk a kivételek: az ausztrál Dyspnea márkával közösen alkotott és 583 dollárba kerülő ruha három méretben (XS, S és XL) már most készlethiányos. Két dolgot nem tudunk elképzelni: az élethelyzetet, ahova felveheti ezt a csodát, és azt, hogy mi a franc kerül ezen ennyibe?!

A leírás szerint legjobban "magas derekú alsóval, ahhoz passzoló melltartóval és világító padlójú tánctérrel mutat". Hm, hm, kezdjük sejteni, milyen célra is készült. Ha sokallja az árat, de bejön önnek az áttetsző anyag, nézze meg ezt a felsőt: ugyanaz a terveződuó áll mögötte és pont feleannyiba kerül, mint a ruha. A Dyspnea honlapja szerint munkájukra leginkább Rihanna, Beyoncé és Russel Brand vannak nagy hatással – azok, akiket nem érdekel, hogy mit gondolnak róluk. Ez azért elég jó magyarázat a ruhára. 

ajanlo
nastygal.com

No, de a legfontosabb: ön mit gondol? Ha a poszt elolvasása után már meg is rendeli magának (esetleg előkészít egy százas zsebkendőt, mert mérethiányos a készlete), akkor nyomjon a MENŐ gombra, ha viszont ilyen arcot vág (mint mi), akkor a CIKI-re bökjön!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1812) (1881) Ciki!
Mustra