Így hordjuk a metálfényű cuccokat 2015-ben!

Bár a csillogóan fémes anyagok viselete a hollywoodi hírességek körében egyáltalán nem újkeletű dolog, az utcai divatba mégis csak az elmúlt években lopta be magát úgy, hogy ma már senki nem kapja fel a fejét azon, ha ilyen feltűnő árnyalatú darabokkal kombináljuk hétköznapi szereléseinket. A trend a vezető divatházaknak köszönhetően nem fog egyhamar kikopni az utcai divatból, amin felbuzdulva összeszedtünk néhány alternatívát arra az esetre, ha ön is kedvet kapna a metálfényű ruhadarabokhoz.

Abban szinte mindenki egyetért, hogy a feltűnő, fényes felületeket már nem ajánlott más, harsányabb árnyalatokkal párosítani. Nem véletlen, hogy a divathetek alatt lőtt street style képeken nem a kifutókon látott módon, hanem letisztultabban, klasszikus fekete, illetve fehér ingekkel, zakókkal, túlméretezett pólókkal, farmernadrággal, kényelmes pulóverekkel és lapostalpú cipőkkel párosítják az ezüst, arany, metálkék vagy bronzszínű ruhadarabokat a divatmániások.

Persze akadnak olyan kirívó esetek is, amikor a semleges árnyalatok helyett inkább színes szőrmebundával vagy egyéb oda nem illő ruhadarabbal dobják fel az önmagában is nagy feltűnést keltő darabokat – írja a luckymag.com. Mivel egy ideje menő glamrock sztárnak öltözni, így semmi meglepő nincs abban sem, ha valaki ezüstszínű blézerrel kombinálja szűkített fazonú, aranyozott farmernadrágját, vagy tetőtől-talpig aranyszínekbe öltözik. Ha nem is mindennap, de egy-két alkalommal ér túlzásba esnünk a ruhaválasztásnál!

Ha ehhez nincs mersze, sőt, még egy ezüst dzsekit is túlzásnak érez a pesti utcára, akkor kezdje egy-két játékosabb kiegészítővel, egy fényesebb csizmával vagy clutch-csal. Ha bátrabb, bevállalhat egy flitteres ceruzaszoknyát, egy metálzöld viharkabátot, vagy akár egy tükörfényes motorosdzsekit is. Nézze meg a galériában, hogy hogyan és mivel menő kombinálni az extravagáns fémes holmikat 2015-ben!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra