Kanye West harisnyaruhába öltöztetne

Kanye West a New York-i divathéten tartotta meg Adidasszal közös kollekciójának prezentációját, melynek nem volt sok érdeme azon kívül, hogy rengeteg híres embert sikerült becsábítani a showra. Az első sorban ült Beyoncé, Rihanna és Anna Wintour is, de körülbelül ennyit tartott megírásnak érdemesnek a külföldi sajtó, West tervezői kvalitásairól hallgatnak.

Valószínűleg azért, mert a szakadt, oversized pulóverekben, a fényes bomberdzsekikben és a bőr-edzőtáskákban nincs semmi különös, a modellekre húzott harisnyák pedig inkább visszataszítóak voltak, mint vonzóak – csak nem felesége pisis alakformáló bugyijai ihlették meg a tervezésnél Westet? Akárhogy is, Kim Kardashian már most hatalmas rajongója férje munkásságának, ugyanis tetőtől-talpig az ő ruháiba öltözött. Már ha ruhának lehet értelmezni ezt a sok áttetsző, szoros anyagot – szerintünk West az A meztelen király című mese szabójának babérjaira tör, egyre nagyobb sikerrel.

Nézze meg a galériában a sok félpucér harisnyás nőt, gondoljon arra, hogy 2015-ben Kim Kardashian híres fenekéből egyre többet láthatunk majd és szavazzon: menő a Kanye West x Adidas Originals kollekció, vagy ciki a sok szakadt cuccot divatosként rásózni a népre?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1595) (1664) Ciki!
Mustra