Nézze meg a Grammy eddigi legdurvább szettjeit!

A Marieclaire.com összeszedte a 70-es évektől az utolsó, 2014-es Grammy gáláig a legmeglepőbb, legextrémebb és legérdekesebb szetteket. Cher például egész meglepően kitárulkozott 1974-ben, de ez még sokkal jobban állt neki, mint 2008-as beburkolózása.

A 80-as évek csodás kincsesbányája az extrém szetteknek, de a 90-es évek lánybandái is tudták, hogy mit jelent az összeöltözés – és magas szinten űzték is ezt a sportot. A hajtás után találja galériánkat, melyből kiemeljük öt kedvencünket: nincs könnyű választásunk, hisz közel 40 olyan szettet talál a galériában, melyre nincsenek is szavak!

Grcae Jones villantása

Grace Jones szinte félmeztelenül parádézott 1983-ban, manapság egy ilyen összeállítástól leállna az internet. De akkoriban a világ nagyobb része egyáltalán nem is látta ezt a performance-t:

Hillary Clinton Grammyje

Talán ön se tudta, de Bill Clinton neje 1997-ben kapott egy Grammy díjat, mégpedik a "Best spoken word album" kategóriában. Ebben a kategóriában egyébként három amerikai elnök is kapott díjat, Jimmy Carter, Bill Clinton és Barack Obama. Hillary Clinton "It takes a village" című művéért kapta meg a Grammyt.

Destiny's Child hínárruhában

A Destiny's Child tagjai többször is összeöltöztek, de ez a kép egyszerűen csodás, ahogy hínárszerű, szaggatott zöld ruhákban pózolnak számtalan díjukkal.

Alicia Keys farmeres estélyije

Már 2004-et írtunk, amikor az énekesnő úgy gondolta, hogy jó ötlet egy elöl nyitott estélyi alá hosszú, sötétkék farmert venni. Formabontó, az biztos, mi egyszerűen nem hisszük el:

Lady Gaga tojásban

Egyik kedvencünk Gaga 2011-es antréja: kihozta a maximumot a vörös szőnyeges vonulásból, az biztos. A tojásban lapul, a galériában azt is megnézheti, hogyan bújt ki belőle. Reméljük ma este, az 55. Grammy gálán valaki még nála is emlékezetesebbet alakít!

 
Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek