Lélegzetelállító Valentino-estélyiben csatáznak a celebek

Sokszor előfordul, hogy a celebnők (vagy stylistjaik) mellényúlnak a ruhaválasztásnál (például mekis sültkrumplinak öltöznek), de szerencsére akadnak olyan helyzetek is, amikor egy-egy szép ruhát többen is felvesznek. Az egyik ilyen a lent is látható Valentino-estélyi, amit lepkék díszítenek és mi is szó nélkül elfogadnánk, és hasonló érzéseket táplálunk Kate Beckinsale és Selena Gomez KaufmanFranco hófehér ruhája láttán. Nézze meg a három képpárt és döntse el, kinek a szettje a legszimpatikusabb, madj szavazzon az illetőre!

Saoirse Ronan vs. Poppy Delevingne

Kin jobb a Valentino?

Saoirse Ronan még a tavalyi Vanity Fair nevével fémjelzett Oscar-partira ment el a már említett Valentinóban, ami kellően figyelemfelkeltő volt ahhoz, hogy ékszereket ne aggasson magára és a sminkje is teljesen natúr legyen. Az egyetlen különbség Delevingne ruhájához képest, hogy Ronané kapott egy minimális gallért is: a húszéves ír színésznő valószínűleg ennek köszönhetően döntött úgy, hogy inkább feltűzeti a haját. Delevingne – főleg arckifejezésének és volument kapott hajának köszönhetően – igazi femme fatale benyomását keltette, amikor tavaly december 11-én ellátogatott a Glamour díjátadó gálájára. Ronannel ellentétben ő még fülbevalót sem vett fel, az O-nyak miatt pedig úgy döntött, inkább kiengedve viseli haját.

Kate Beckinsale vs. Selena Gomez

Kinek áll jobban?

Úgy néz ki, az oldalt kivágott ruhák még tartják magukat, viszont a ruhával kapcsolatban az első gondolatunk az volt, hogy talán így néz ki egy viszonylag sokat mutató, de azért mégis ízléses dekoltázs. Nyilván máshogy festene Kim Kardashianen, de most nem ő a poszt főszereplője, így térjünk is vissza a színésznő-énekesnő pároshoz. Beckinsale év végén részt az American Music Awards-on, ahova kékesszürkére festett körmökkel és fémesen tükröződő kistáskával érkezett. A nyakában lógó köves-kígyós nyaklánc elég decensnek tűnik, a szettet pedig tökéletesen "kiegészíti" Beckinsale természetes hatású sminkje és egyszerű frizurája.

Selena Gomez már idén viselte ezt a ruhát, amikor benézett az Instyle Golden Globe-os afterpartijára. Beckinsale-hez hasonlóan ő is fémes clutch-ot cipelt magával, a körmeit pedig vörösre festette, a lógós fülbevalója pedig pajkos módon rávezeti a figyelmet a közszemlére tett keblekre.

Jess Weixler vs. Stana Katic

Ki a jobb?

Utolsó párosunk ruhája részünkről nem igazán "must have", de mivel nem is a csúnya kategóriába tartozik, elfér. Weixler egy Matthew McConaughey tiszteletére rendezett estélyre vette fel ezt az Alberta Ferretti-ruhát, aminek a szoknyarésze kicsit sötétítőfüggöny hatású.

A felsőrész se nagyon sugároz luxust, a szettet igazából csak Weixler mosolya dobja fel – lenőtt haja legalábbis semmiképpen. Stana Katic bátrabb volt az ékszerekkel, ez a bordó rúzs pedig tökéletesen állt neki. Nem szeretnénk befolyásolni önt, de a kiengedett haj talán egy fokkal jobban passzol ehhez a ruhához. Ön mit gondol? Adja tudtunkra a szavazóbox segítségével!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek