Vészelje át fehér kabátban a telet!

Bár a tavalyi év első felében a divathét alatt lőtt utcai divatképek alapján nagy naivan úgy gondoltuk, hogy a rózsaszín, a pasztell, a sárga és a rozsda árnyalatú kabátok lesznek majd a tuti befutók az őszi-téli szezonban, ez a trend jelenleg úgy tűnik, hogy nem állja meg a helyét a gyakorlatban. A szokásos fekete, szürke, barna, kék és harsányabb árnyalatú kabátok mellett ugyanis megjelentek a jóval kényesebb, fehér árnyalatú téli- és átmeneti kabátok is, amik idén divatosak puha műszőrméből és gyapjúból készült anyagból, illetve elegánsabb és sportosabb szabású fazonban is – írja a style.com.

Mivel a trend várhatóan átcsúszik majd a tavaszi-nyári szezonra is, ezért összegyűjtöttünk egy-két inspirációt arra az esetre, ha kedvet kapna a kényes színű kabát kipróbálásához. Az utcai trendeket elnézve a kabát szinte mindennel és mindenhogyan menő, de a divatmániások és a celebnők a színes cuccok helyett leginkább fehérrel és feketével párosították az alapdarabot. Míg a J.Crew kreatív igazgatója, Jenna Lyons szakadt farmerrel és edzőcipővel viselte zakó-kabátját, addig volt aki fehér garbóval és fekete bőrnadrággal próbálta ki a földig érő gyapjú kabátot.

Lady Gaga például a klasszikus, trench coat fazont részesítette előnyben, Marion Cotillard pedig inkább a csajos gallérral ellátott darabot választotta hétköznapi szettjéhez. Több divatház kifutóján is megjelentek a bézs béléssel ellátott kabátok, a csinos kabátruhák, valamint a sportosabb, kapucnis darabok is fehér színben. Természetesen a fast-fashion üzletek is felkészültek a rohamra, a legnagyobb kínálatot a Mangóban találtuk, ahol a leárazásoknak köszönhetően már 7995-9995 forintért lecsaphatunk a fehér színű átmeneti kabátokra. Az Inditex márkáknál 19.995-29.995 forintot kell otthagyni hasonló darabokért.

A Zarában változóak az árak, egy jövőre is bevethető kabátért 39.995 forintot kérnek, de átlagosan 12.995-17.995 forint között már itt is szuper kabátokat találni. A svéd H&M-nél nagy meglepetésünkre csak kétféle fehér kabátot találtunk, a munkába is felvehető darabot 14.995 forintra, az inkább hétvégére ajánlott tinilányos kabátot pedig 29.990 forintra árazták be a márkánál. Nézze meg a galériában a felhozatalt!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra