4 trend, amit utáltunk idén

Nemrég megírtuk, hogy melyek voltak azok a trendek, amiket üdvözöltünk idén. Adta magát a helyzet, hogy elkészítsük a másik oldalt is, a "bárcsak maga az ötlet sem született volna meg" kategóriát. Nem szerettünk volna túl szőrősszívűek lenni, így az előző 3-3 helyett most nemenként csak 2-2 tényleg érthetetlen trend került a listánkra.

Crop top

A crop top (vagy ahogy 10 éve népiesen hívtuk: haspóló) újra felütötte a fejét a divatban. Ennek köszönhetően - hiába ciki 8 éves kor felett - boldog-boldogtalan viselte, figyelmen kívül két fontos dolgot: pókhassal nem illik viselni, ha pedig mégis szeretnénk, akkor köldök fölé érő szoknyával vagy nadrággal tegyük. Mondanunk sem kell, minden ezredik crop topot viselő nőre volt ez igaz 2014-ben (és ők is külföldi divatbloggerek).

487218001
Theo Wargo / Europress / Getty

Sportfelsők

Egyetlen nő sem büntetheti magát annyira, hogy alaktalan mezekbe bújtatja magát. Hiába gondolja az illető tudat alatt, hogy a pasijának imponál majd a (sokszor nemlétező sportolók nevével ellátott) felsővel, ez nem így van: a férfiak nem szeretnék a saját, nőiesített verziójukat viszontlátni a párjukban.

151755459
Daniel Zuchnik / Europress / Getty

Melegítőnadrág

Nincs baj a melegítőnadrággal, ha otthon, a négy fal között viselik. A ruhadarabnak augusztus végén külön posztot szenteltünk, ahol arra voltunk kíváncsiak, vajon divat lesz-e a mackónadrág az utcán. Sajnos a választ azóta megkaptuk: igen. Az üzletek kínálatát tekintve jövőre is bárki öltözhet majd Mercedes-ben szotyizó maffiózónak.

1701301800 1 1 1

Gagyi feliratos pulcsik

A swag, yolo, dope, f*ck feliratok a megjelenésük másnapján unalmasak voltak, egyszerűen felfoghatatlan, hogy miért viselik a pasik az ezekkel ellátott ruhadarabokat. Külön humorossá teszi az egészet, hogy olyanokon látjuk viszont, akiknél még Ferenc pápa is gengszteresebb akat.

swag
spreadshirt.com

Ön melyik trendet utálta idén a legjobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra