8 modell, aki eltűnt 2014-re

Október elején összegyűjtöttük azokat a modelleket, akik a szépséghibájuknak köszönhetik a karrierjüket. Így, az év vége felé közeledve pedig arra gondoltunk, megnézzük, kik azok a manökenek, akik 2014-ben mintha eltűntek volna szem elől. Persze nem arra gondolunk, hogy vége lett a karrierjüknek és sehol sem szerepelnének már, csupán arra, hogy 2013-ban jóval többször hallottunk róluk - legyen szó divatanyagokról, kampányokról vagy magazinok címlapjairól. Íme 8 modell, akiknek egy részét hiányoltuk idén, egy részét viszont abszolút nem.

Karolina Kurkova

Karolina Kurkova leginkább a Victoria's Secretes múltja miatt lehet ismerős és róla nyilatkozta egyszer Anna Wintour Vogue-főszerkesztő, hogy "ő a következő topmodell". Ez a láng kicsit alább hagyott, reméljük, hogy nem örökre. Legutóbb a The Face nevű modellkereső műsorban láttuk a thai Vogue-ban kifehérített Naomi Campbell és Coco Rocha társaságában.

01 Karolina Kurkova
Dimitrios Kambouris / Europress / Getty


Natasha Poly

Natasha Poly májusban még az AmfAR-gálán nyomult Marni-ruhában és nagyjából ez is az utolsó információnk róla. Tudta egyébként, hogy orosz származású és a teljes neve Natalya Sergeyevna Polevshchikov? Mi sem.

02 Natasha Poly
Jamie Mccarthy / Europress / Getty


Lara Stone

A sokat meztelenkedő Lara Stone-t legutóbb barna hajjal láthatták nálunk. Egyébként 31 éves, van egy gyermeke és 2009-ben az angol Vogue-ban vallott alkoholproblémáiról.

03 Lara Stone
Anthony Harvey / Europress / Getty


Lindsey Wixson

Lindsey Wixson az, aki a legjobban kereső és a szépséghibával rendelkező modellekről szóló anyagunkba is bekerült: ha a nevére, a fogsorára mindenképpen emlékszik ön is. Szerintünk egyébként aranyos ez a kis "másság". Mindössze húsz éves, idén nyáron viszont a 20. helyet foglalta el a TOP 50 női modell között.

04 Lindsey Wixon
Andreas Rentz / Europress / Getty


Kate Moss

Kate Moss tavaly divatszerkesztő lett, legutóbb pedig az egyik aranyköpése miatt került bajba.

06 Kate Moss
Stuart C. Wilson / Europress / Getty

Miranda Kerr

Sosem értettük Miranda Kerr sikerének titkát, ezért nem is nagyon lepődtünk meg, hogy egyre kevesebbszer futunk bele az arcába. Valószínűleg ő is érzi a lejtmenetet: egyre többször jelenik meg lotyós figyelemfelkeltő ruhában.

07 Miranda Kerr
Dimitrios Kambouris / Europress / Getty


Natalia Vodianova

Vodianova 2008-ban otthagyta a kifutók világát, azóta címlapokon is csak elvétve látni (akkor is összezsugorítják a fejét). Ön megmondaná, hogy 4 gyermeke van?

08 Natalia Vodianova
David M. Benett / Europress / Getty


Coco Rocha

Coco Rochát kedveljük, mert Kate Moss-szal szemben rajta nem látszik az izzadtságszag, miközben igyekszik laza lenni - az állatmintás Ungaro-ruháját már kevésbé. Rocha egyike azon kevés modellnek, akik felemelték a hangjukat az étkezési rendellenességek ellen.

09 Coco Rocha
Michael Kovac / Europress / Getty

Önnek melyik modell hiányzik a legjobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek