Kedvenc 2014-es trendjeink

Újra eltelt egy év (vagy ha már divatrovat vagyunk, akkor két szezon), ami remek alkalom arra, hogy visszaemlékezzünk a 2014-es trendekre. Nem feltétlenül azokra gondolunk, amiket "hivatalosan" is kikiáltottak menőnek (ugye emlékszünk, hogy ezeknek egy részét nem is láttuk soha senkin), hanem inkább azokra, amikbe mi is belefutottunk - legyen szó az utca embereiről vagy a divatbloggerekről. Először 3-3 olyan férfi és női trendet mutatunk meg önöknek, amelyeket kedveltünk!

Őrült táskák

Lent bővebben kifejtjük, de idén beleszerettünk a minimál stílusba. Az egyszerű szettek tökéletesen feldobhatóak egy-egy extrémebb táskával, így idén többet be is szereztünk közülük - természetesen csak miután feltettük magunknak a kötelező kérdéseket.

478391859
Timur Emek / Europress / Getty

Mintás-feliratos pulóverek

Itt nem feltétlenül a hirdetőtábla méretű logókra és márkanevekre kell gondolni, mint például a H&M-es Wang-kollekciónál, hanem a kreatívabb verziókra.

456441090
Kirstin Sinclair / Europress / Getty

Midi szoknyák

Sajnos ezzel a ruhadarabbal is keveset találkoztunk idén az utcán, de mivel a boltokban annál többször, így mi is előszeretettel viseltük. Ha a ruhadarabot illetően inspirációra vágyik, szívjből ajánljuk az Atlantic-Pacific blogot!

455957008
Kirstin Sinclair / Europress / Getty

Szaggatott farmer

A szaggatott farmert szerkesztőségen belül is szívesen viseljük, és örültünk annak, amikor (az igényesebb darabok) elárasztották az utcákat. Nem tudnánk meghatározni, hogy melyik az a fazon/szaggatás, ami még elfogadható, de egy fontos: passzoljon a viselője stílusához. Hatalmas pluszpont annak, aki mix n' match keretében - például inggel vagy bézs szövetkabáttal viseli. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy pólóval és bőrdzsekivel ne mutatna jól.

Basic

Év elején berobbant a normcore, így az is divatosnak számított, aki egyébként nem is akart az lenni. Valahogy minket is megfertőzött és elkezdtük kedvelni a farmer-egyszerű pulóver-bőrdzseki szetteket, amihez egyébként bőr- és tornacipőt is szívesen húzunk.

A photo posted by Brian Sacawa (@hespokestyle) on

Duplasoros öltöny

Míg az előző két trenddel naponta összefutottunk a városban járva, addig duplasoros öltönyből jóval kevesebbet láttunk, inkább csak divatheteken vagy blogokon. Attól függően, hogy mivel viseljük, lehet lezser és elegáns is. Arra azért figyeljen, hogy jó pár plusz kilót rádob a viselőjére, illetve felejtse el, hogy csak az alsó gombot gombolja be!

Önnek melyik a kedvenc trendje ezek közül?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra