A feketékre buknak a celebnők

A fekete ruha (legyen „kis” vagy éppen „nagy”) sokszor életmentő lehet. Tudják ezt jól a celebek, hiszen a legtöbbször ők is biztosra játszanak és a ruha színével nem, maximum annak anyagával vagy mintájával kísérleteznek. Emiatt döntöttünk úgy, hogy mai Kinek áll jobban? posztunkban olyan hírességeket mutatunk, akik a közelmúltban a fekete ruhát játszották be a vörös szőnyegen – legyen szó testrészeket diszkréten villantó vagy lila díszítésekkel kirakott darabokról.

Charlize Theron vs. Francesca Eastwood

Kin jobb a fekete?

Charlize Theron egy térd felett végződő fekete miniruhát vett fel, aminek az érdekessége a fehér-átlátszó hálós toldásokban rejlett. A trükknek köszönhetően Theront optikailag karcsúsította a ruha – nem mintha egyébként szüksége lenne csalásra. Kicsit bánjuk, hogy nem volt merészebb és egy fekete magassarkú cipő mellett döntött, mert amúgy a sminkje, a frizurája és a decens fülbevalója is ötcsillagos volt.

Fransesca Eastwood ruhája hasonló volt, csak egy kicsit hosszabb és a toldások úgy tűnnek, mintha nejlonharisnyából készültek volna. Emiatt kicsit olcsó az összhatás, és ezen az öreges „színházbajárós” batyu sem segít. Az októberi eseményre mi egyébként - a karon található kék-zöld foltok miatt - inkább valamilyen hosszúujjú estélyit választottunk volna.

Alessandra Ambrosio vs. Kendall Jenner

Melyik kötözött celeb jobb?

Alessandra Ambrosio nemrég még Kim Kardashian mellkidobását másolta, egy héttel ezelőtt pedig a nagyszabású Victoria's Secret show kifutóján lejtett végig. Előtte szerencsére arra is volt ideje, hogy a pink szőnyegen megmutassa magát egy fekete Balmain-ruhában, amihez ugyanilyen színű tűsarkút húzott. A szettet ezüstékszerekkel turbózta fel, viszont ezt csak később vettük észre: a fába szorult ikrek elvonták a figyelmünket.

A „koppintott” Kardashian féltestvérén egyébként ugyanezt a ruhát láthattuk, amikor szeptember végén a Balmain kifutóján vonult modellként. Rá fekete-áttetsző-arany plasztikkarkötőt nyakláncot, illetve hasonló színekben játszó fűzős nyitott orrú bokacsizmát adtak, a haját pedig hátranyalták.

Heidi Klum vs. Madonna

A Versace jobb

Legszürreálisabb párosunkat az ex-modell Heidi Klum és a popikon Madonna alkotják. Klum az American Music Awards-ra tipegett el ebben a Versace valamiben ruhában, ami egyébként egy fekete rongy, amit sikerült még olcsóbbá tenni ezzel a kilapított diszkógömb toldással. A cipőt inkább nem is minősítjük, olyan szinteken igénytelen, a lenőtt hajon sajnos az összefogás sem segít – ami egyébként a celebnő arckifejezését nézve valószínűleg túl szorosra sikerült.

Úgy tűnik, valamilyen érthetetlen módon Donatella Versace fantáziát látott Madonnában – fel is érte gyorsan, hogy legyen a tavaszi kollekció reklámarca. Az olasz tervező tavaly egyébként a hasonmásává maszkírozott Lady Gagával borult össze, hasonlóan minőségi lett akkor is a végeredmény. A poplady sajnos csak derékig és fekete-fehérben látszik, emiatt valószínűleg hátrányból indul a modellel szemben. Vagy mégsem? Ön dönt!

Oszd meg másokkal is!
Mustra