Negyedmillió forintos körömlakk: menő vagy ciki?

MTI2MDA4NDY5MjQ0Mzk3NTc4
Christian Louboutin

Christian Louboutin szeptemberben dobta piacra első körömlakk kollekcióját, melynek árazásán meg is lepődtünk, ugyanis a harminc darabból álló gyűjtemény darabjaiért csupán 50 dollárt (11.289 forint) kértek az üzletekben. A közelgő karácsonyi szezonban azonban már nagyobb fantáziát látott a tervező, aki egy limitált szériás „Starlight” névre keresztelt körömlakkal készült az ünnepekre, amiért már nem szégyell 675 dollárt (257.420 forint) beszedni tehetős rajongóitól – írja a két tónusú strasszokkal készült luxuslakkról a fashionista.com.

Negyedmillió forintért természetesen már nem csak egy mezei lakkot kapunk, be lett az csomagolva szépen, a fekete lakkdobozt vékony lakkbőr réteggel vonták be és még kristályból kirakott virágokat is pakoltak rá a divatház Pensamoi cipőjének stílusában. Biztos szép ajándék ez, bár mi sosem értettük, hogy mit kell csinálni ezekkel a túlcicomázott dobozokkal, miután kivettük belőle a terméket. 

Egy üstökösön gyártják a lakkot? Talán amiatt ilyen drága.
Egy üstökösön gyártják a lakkot? Talán amiatt ilyen drága.Christian Louboutin

Az exkluzív körömlakk egyébként még passzolna is a francia márka stílusához, de afelett már nem igazán tudunk napirendre térni, hogy többe kerül, mint például ez a Louboutin lapostalpú cipő vagy ez a nagyon csajos tűsarkú és ez a magenta árnyalatú darab. Ön mit gondol, menő a túlárazott körömlakk vagy inkább cikinek és lehúzásnak tartja Christian Louboutin karácsonyi kedvességét? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1923) (1919) Ciki!
Mustra