Turnűr a divat az Éhezők viadalának vörösszőnyegén

November 17-én tartották az Az éhezők viadala aktuális folytatása, a Fecsegőposzáta Los Angeles-i premierjét, melyen nem csak a szereplők vonultak vörös szőnyegre, hanem egy csomó hollywoodi, akinek hiányzott már a csillogás. Ennek eredményeként volt egy pár majdnem-villantás, de meglepő módon rengeteg csodaszép, romantikus estélyi is.

A legmeglepőbb számunkra Jennifer Lawrence Christian Dior Couture ruhája volt, melynek fenékrésze határozottan ki volt párnázva, pont, mint az 1870-es évek asszonyainak ruhái – a turnűr, avagy fardagály ugyanis a XIX. század végén jött divatba, ekkor a szélesen elterülő aljak helyett a fenékre helyezték a hölgyek a hangsúlyt.

A film és a színésznők stylistjai részéről egyébként koncepció lehetett, hogy az estélyik vonala a régi időket idézze: Elizabeth Banks, de főleg Willow Shields ruhájának hátulja elég terebélyes volt. Nekünk tetszik ez a régi-új stílus (mindenképp jobb, mint amikor félpucéran parádéznak a celebek), és önnek? Nézze meg a galériában a bemutató legcsinosabb színésznőit, ott kicsit bővebb leírást is talál az estélyikről és a legszebb táskákban is gyönyörködhet!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek