80 ezerbe kerül és celebnő lesz tőle, mi az?

Charlotte Tilbury Jennifer Anistonnal. Vagy valakivel, akit Jennifer Anistonnak sminkelt?
Charlotte Tilbury Jennifer Anistonnal. Vagy valakivel, akit Jennifer Anistonnak sminkelt?Instagram / Charlotte Tilbury

Közeleg a karácsony, ezért hirtelen mindenki könyvet ír, a sminkmárkák pedig ünnepi kollekciókat kínálnak azoknak, akiknek nincs ajándékötletük vagy saját magukat lepnék meg.

Ha ön szeret sminkelni és/vagy celebnőkre hasonlítani, van egy jó hírünk: Charlotte Tilbury (akinek többek között Kim Kardashian, Kate Moss és Penelopé Cruz is az ügyfelei közé tartozik) olyan dobozt állított össze, ami a hírességek kedvenc termékei mellett egy videót is tartalmaz, amiben megosztja a vásárlókkal a legféltettebb titkait. Ne gondoljon azonban semmi szaftosra, a vallomások kizárólag az alapozó helyes felvitelére, a korrektor színének kiválasztására és a Kardashian-arc megalkotására vonatkoznak.

Mennyi az annyi?

A csomag 200 fontba (~80 ezer forintba) kerül és hét terméket tartalmaz: egy rúzst, egy szájceruzát, egy szemhéjpalettát, egy pirosítót, egy szájfényt, egy spirált és egy szemceruzát. És természetesen a videót is, amit mi a hölgy borzasztó affektálása túláradó szenvedélye miatt 12 másodpercig bírtunk. Ha kíváncsi rá, ide kattintva ön is megnézheti.

supermodel-video-box
Charlotte Tilbury

A sminkelés egyébként roppant egyszerű: felnyitjuk a dobozt és a videót elindítva már neki is állhatunk. Nem szeretnénk Tilbury üzletét rontani, de szerintünk az is elég, ha a honlapon elindítja a kisfilmet és az otthon megtalálható dekorkozmetikai termékeinek segítségével megpróbálkozik a feladattal: valljuk be, korszakalkotó holmi nem került a ládikába. Mindenesetre a hölgy hozzáértését nem vitatjuk, nem véletlen, hogy Kim Kardashian is hozzá szalad sminkért és Poppy Delevingne is őt kérte fel év elején, hogy fessen neki arcot az esküvőjére.

A csomagot ön is megrendelheti, hiszen Magyarországra mindössze 10 font a szállítás – ami egyébként elenyészik a 80 ezres tétel mellett. Bejön a szett? Ha már remeg a keze, hogy a Rendelés gombra kattintson, előtte nyomjon a poszt alatt egy MENŐ-t, ha pedig nem érti, mire jó ez az egész (pláne ennyiért), kattintson a CIKI-re!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1487) (2160) Ciki!
Mustra