Menő vagy ciki rövidnadrág alá harisnyát húzni?

Érdekes, hogy egy-két régebbi trend még mindig képes feszültséget és vitát generálni – és itt most nem a már teljesen megszokott póló-leggings kombinációjára gondolok. A Crocs papucsokat például attól függetlenül hordják sokan az utcán, hogy ronda, de a peplum-trend is releváns lehet a témában: bár rég lecsengett, sokan a mai napig vásárolnak alsó fodorral megtoldott felsőt és szoknyát. Az ősz közeledtével újabb kérdés merül fel: mi van a rövidnadrág-harisnya kombóval? Ódivatú trend vagy okos divattrükk?

A divatnak pontosan az a lényege, hogy azt és úgy vesz fel az illető, amit csak akar – és ez egészen odáig rendben is van, amíg saját egyéniségét tükrözi a ruháival. Azért ha nem akar komplett hülyét csinálni magából, nem árt az ízlésesség határain belül maradni és tisztázni, milyen trendet érdemes követni és mit kevésbé. És akkor el is érkeztünk a releváns kérdéshez: mi a helyzet a rövidnadrág alá húzott harisnyával? Elég sokan magukénak érzik ezt a trendet, másokat ver a víz, én személyesen mindkét oldalt megértem. Elég régi eresztés – az akkor még kevésbé ribancos Miley Cyrus kezdte el népszerűsíteni 2007-ben, és ha megnézi, most hogy néz ki az énekesnő biztosan átérzi, mennyire régi már.

Azt viszont mindenképp el kell ismerni, hogy van pozitívuma is a harisnya-rövidnadrág kombónak. Például az, hogy kedvenc rövidnadrágját nem csak a nyári, hanem a hidegebb őszi időszakban is ki tudja használni, a harisnyának köszönhetően pedig nem fog benne szétfagyni. Mindenféle hivalkodás nélkül megmutathatja csinos combjait, ráadásul a harisnya sokkal magabiztosabbá teszi a mozgást. Én személy szerint néha be szoktam vállalni ezt a trendet és nincs bajom vele egészen addig, amíg ízlésesen, NEM testszínű harisnyával ötvözik. Ettől függetlenül azért a személyiségétől is sokban függ: ha alapvetően feszeng a túlságosan rövid cuccokban, vagy csak nagyon nehezen viseli el a váltást ruhák terén, akkor ne ezzel a kombinációval készüljön az igazi őszi időjárásra.

Minket az ön véleménye érdekel a trendet illetően: mit gondol, jól néz ki a rövidnadrág harisnyával kiegészítve, vagy hatalmas divatbakinak tartja, amit minél előbb el kéne felejteni? 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (2907) (2228) Ciki!
Mustra