Így vált stílusikonná Katalin

Melissa Nicholson színspecialistát kérdezte a Daily Mail Katalin hercegné öltözködéséről: a szakember szerint a hercegné nyár típus, azaz a hideg színek állnak igazán jól neki, mint például a szürke, a burgundi, szilva és sötétkék színek. (A tél típusú nőknek az intenzív színek állnak jól, mint a fukszia, a tavasznak és ősznek a meleg színek, mint a sárga, barna, olíva).

Katalin nemrég jelent meg újra a nyilvánosság előtt, mivel rosszul viseli a terhességet: egyesek azt találgatták, talán azért vett fel egymás után kétszer is kékes árnyalatokat, mert így üzen, hogy ismét fiút vár, de a színspecialista szerint ennek jóval egyszerűbb oka van, mégpedig az, hogy ezek a hideg színek állnak neki jól. Amikor fekete ruhában érkezett egy jótékonysági gálára (melyben mintha még melltartója is átsejlett volna), azonnal megjelentek a negatív hangvételű cikkek – a hercegné túl sápadt és fáradtnak tűnik. Pedig nem volt sápadtabb, mint előző nap, csak nem áll jón neki a fekete.

"Egyértelmű, hogy Katalin nyár típus. A legjobban a navy, az acélkék, a padlizsán, szilva áfonyalila és a szürke és az ezüstös színek állnak neki jól. A tavaszias színek túl élénkek rajta, a téli színek túl komolyak az ősziek pedig nehezek és unalmasak. A nyári színek kiemelik természetes szépségét, szofisztikált és elegáns bennük" – mondja a lapnak Melissa Nicholson, aki szerint mindenkinek jót tenne, ha konzultálna egy színspecialistával.

"Ha kékes árnyalata van a bőrének, akkor nyári vagy téli típus. Mindkettőt hideg, ezüstös színekkel lehet kiemelni, a sárgás árnyalatok nem tesznek jót. A tél típusok élénkebb színeket hordhatnak, mint a nyáriak. Ha meleg, sárgás árnyalata van a bőrének, akkor jó eséllyel tavasz vagy ősz típus. Nekik jobban állnak az aranyszínek és a sárgás árnyalatú ruhák. Az ősz típusnak a földszínek valók, a tavaszinak a játékosabb, frissebb árnyalatok állnak jól" – mondja a specialista, aki 1-től 10-ig pontozta a hercegné egyes szettjeit, és elmagyarázta melyik miért jó, vagy épp miért nem. Nekünk úgy tűnik, kicsit egyhangú a színspecialista elvárása, mert szürkén kívül szinte semmit nem lát szívesen a hercegnén – az elemzést megtalálja galériánkban!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek