Fokozódik a zokni-szandál trend

Stílus a Teva szerint
Stílus a Teva szerintTeva

A jezebel.com szerzői elszörnyedve sikoltottak fel, amikor meglátták, mire buzdít a Teva, és elképedésükkel csak egyetérteni tudunk: a kényelmes és praktikus szandálairól ismert márka ugyanis ahelyett, hogy azzal reklámozná portékáját, milyen jó benne kirándulni, egy olyan kampányanyagot készített, melyben divatosan akarja tálalni a vastag pamutzoknikkal kiegészített szandálokat.

A nyáron robbanó ronda szandál trendből a Teva is ki akarja venni részét, így világos, miért készítettek egész lookbookot arról, hogyan lehet méltósággal viselni ezt a kivételes stílust – videójukban a celeb-stylist, Elizabeth Stewart ad tippeket az érdeklődőknek, például azt állítja, ősszel is lehet sortot hordani, akár harisnyával is, a lényeg, hogy jó meleg zoknit (és szandált) húzzon az ember a fekete-fehér szetthez. Szerencsére azt is kiemeli, hogy a zoknit a harisnya fölé kell húzni, igaza van, alatta tényleg elég röhejes lenne...

A másik szett, amit a celeb-stylist ajánl, az egy farmerruha kardigánnal: Stewart szerint a kardigán csodásan fest zokni-szandállal, szerintünk azonban egyszerűen borzalmas a trottyosan letűrt, vastag, piszkosfehér pamutzokni a színes sportszandállal, agyonüt bármilyen összeállítást és igénytelen hatást kelt, hiába a Burberry öv és a Michael Kors kardigán.

De a Jezebel szerint sem szabad Stewartra hallgatni, mondván, Teva szandált akkor kell húzni, ha az ember kajakozni indul és gyorsan száradó lábbelire van szüksége, nem akkor, ha blézert és miniszoknyát visel – ezzel csak egyetérteni tudunk. A zokni csak hab a tortán, bár nekünk úgy tűnik, Budapesten komoly az érdeklődés eziránt a divat iránt – és most nem a divatbloggerekre gondolunk, bár közülük is húztak már páran sportzoknit a strandpapucshoz.

A Teva egyébként nem csak a szandált nyújtja a divatos megjelenéshez, hanem összeállt a Woolrich-csel, melynek puha zoknijait 65 dollárért lehet megvenni az Urban Outfitters oldalán: csodás párosítás, de ha tényleg tetszik önnek ez a trend, akkor se dőljön be ennek az árazásnak, talál megfelelő vastag zoknit olcsóbban is Pesten. Akárhogy is, ismét szavazhat, a szezonban már másodszor arról, menő-e a zokni-szandál páros vagy inkább ciki! Nos?

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek