Victoria Beckham fél évet késett

A legtöbb hírességnek sikerül elérnie azt, hogy a párezer forintos Zara ruhákban is úgy nézzen ki, mintha egy milliós dizájnerdarab lenne. Akadnak viszont olyan helyzetek, amikor nem érdeklik őket a trendek, inkább a kényelem és az egyszerűség mellett teszik le a voksukat. Ilyenkor pedig – ha nem a képgyűjtő oldalakon futnánk bele a fotójukba – azt hinnénk róluk, hogy ők is átlagemberek, átlagos ízléssel. Persze sejthető, hogy ilyenkor sem turkált ruhákat viselnek, csupán a normcore-ról van szó, vagy tényleg csak arról, hogy ehhez volt kedvük aznap. Szokás szerint ma is három párost, azaz 6 szettet hoztam és akad köztük olyan is, amit akár bátran viselhet irodába is – ellentétben a múlt heti plüssruhákkal.

Iggy Azalea vs. Jennifer Garner

Kin jobb a kockás?

Hogy mi a közös a két celebnőben? Azon kívül, hogy október 20-án fotózták le őket, mindketten kockás inget viseltek. Iggy Azalea lazára vette a figurát: farmert, sportcipőt, egy cicás napszemüveget és egy fekete szalmakalapot vett fel hozzá. Jennifer Garner hipszterkedés helyett nyugdíjas biológiatanárnak öltözött: gumisderekú szürke tweedszoknyát és bebújós bőrcipőt vett fel a saját méreténél jó pár számmal nagyobb inghez. A rózsaszín-fehér kistáskát csak később vettem észre – bár ne tettem volna...

Pár hete kaptam egyébként egy kritikát Facebookon, miszerint teljesen irreleváns dolgokat jegyzek meg az összehasonlításoknál (például egyik hölgy cipője sem látszik), ezért itt fontosnak tartom kiemelni, hogy az egyik legszembetűnőbb különbség a két celebnő között, hogy Azalea balra, Garner pedig jobbra halad a róla készült képen.

Victoria Beckham vs. Charlotte Gainsbourg

Ki a jobb?

Victoria Beckhamet hasonló szettben fotózták le szeptember végén, mint amit Charlotte Gainsbourg is viselt – még márciusban. Bő egy hónappal ezelőtt jelentették be egyébként, hogy Beckham lett az ENSZ jószolgálati nagykövete, ez a kép is akkor készült róla. Aznap nyitott meg flagship boltja Londonban, amelyen – az előbb említett esemény miatt – személyesen nem tudott részt venni. A nagypapamintás mellény decens alsó gumírozást kapott, amihez a celebnő grafitszürke kosztümnadrágot, hasonló színű hegyesorrú cipőt, fehér inget és fekete, bőrből készült borítéktáskát vett fel. Tőle megszokottan szigorú tekintetét aviátor napszemüvegével próbálta elrejteni a kíváncsi fotósok elől – kevés sikerrel.

Charlotte Gainsbourg merészre vette a figurát: bár ő is a fehér ing mellett tette le a voksát, alul a lakk kerítette hatalmába: lakkbőr nadrágjához hasonló anyagú bokacsizmát húzott – utóbbihoz hasonló fazont egyébként a Hófehérke és a hét törpe című mesében láttunk (és sajnos nem a női főszereplőn). Nem mondom, hogy rendezetlennek tűnik a haja, de először azt hittem, hogy egy éjjeli razzia során rángatták ki az otthonából a rendőrök és akkor készült ez a kép róla.

Lucy Hale vs. Selena Gomez

A piros jobban áll

Milyen hétkezdés az, amiben nincsenek dekoltázsok? Gyorsan mutatok kettőt is: az elsőt Lucy Hale követte el, amikor a TeenChoiceAwards-ra látogatott el ebben a narancsos-pirosas ruhában, a másodikat pedig Selena Gomez a Rudderless című film premierjén. Hale – valószínűleg a ruha fekete szegélye miatt – sötét körmöket és clutch-ot viselt, lábaira pedig egy szegecsekkel kivert magassarkú szandált húzott. Ez a bokapántos megoldás sajnos senkinek nem áll jól, így ha jót akar magának, soha nem vesz ilyet. Gomez egy átlátszó anyagból készült magassarkút választott, aminek az orra „trükkösen” fekete színű. Haját ő is feltűzte, a kislányos sminknek köszönhetően pedig ötöt letagadhat az amúgy sem sok életévéből.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek