Így néznek ki valójában az Aliexpresszről rendelt ruhák

Így ezért könnyebb eldönteni, valóban jól néz-e ki a kiszemelt ruha.
Így ezért könnyebb eldönteni, valóban jól néz-e ki a kiszemelt ruha.itao.com

Az ilyen és ehhez hasonló képek miatt sokan egyáltalán nem mernek az eBay vagy az Aliexpress-féle online aukciós oldalakról rendelni, mert hát kínai nagykereskedés, biztos silány minőségű, más a méretezés és legtöbbször a felhasznált képek nagy része is lopott, így teljesen máshogy néz ki a kiküldött termék, mint ahogy meghirdették. Aztán van az Aliexpress-függők rétege, melynek tagjai órákat szánnak arra, hogy felkutassák, hogyan néz ki valójában egy-egy felső vagy kiegészítő. Mivel mi is közéjük tartozunk, kitartóan keresgéltünk és találtunk egy olyan weboldalt, ahol az aliexpresszes vásárlók megosztják, hogy néz ki valójában a berendelt cucc, így ön is könnyen leellenőrizheti, jó-e, amit meg akar rendelni.

Több mód is van arra, hogy meggyőződjön arról, milyen a minősége az Aliexpresszen árult, legtöbbször másolt kínai cuccoknak. Én például minden egyes rendelés előtt levelet írok a termék eladójának, hogy a lelopott lookbook-képek helyett küldjön pár valódi fotót a kiszemelt cuccról. Általában elég készségesek szoktak lenni és egy tucat képet visszaküldenek több szögből is, ha pedig nem válaszolnak, semmi probléma, nem vásárolok.

Akinek nincs kedve levelet írni (vagy nem tud jól angolul) annak most már ott van az Itao.com, mely a Pinterest felületéhez hasonlóan működik és már most annyi cuccot osztottak meg rajta, hogy nagy valószínűséggel önnel is szembejön olyan ruha, amit már kinézett. A befotózott termékek mellett a feltöltőknek köteles feltüntetniük a termék aliexpresszes elérhetőségét/eladóját is, így ha talál egy jó minőségű pulcsit, ugyanonnan meg is rendelheti, mint aki feltöltötte.

Hátrány, hogy sokan cirill betűkkel kommunikálnak az Itaón, előny lehet viszont (főleg pasiknak), hogy rengeteg fehérneműs képet töltenek fel a nők. Újabb hátrány viszont, hogy kevés kategóriára van bontva a rengeteg holmi és sok posztoló linket is elfelejt mellékelni – reméljük, még jobban beindul az oldal és ezeket is orvosolják majd.

Így néznek ki valójában az Aliról rendelt kötött pulcsik.
Így néznek ki valójában az Aliról rendelt kötött pulcsik.itao.com
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra