Ilyen cipőkre és táskákra vadászunk a nyáron

Nemrég megmutattuk, hogy melyek leszek a következő meleg szezon legmeghatározóbb stílusirányzatai, de természetesen nem feledkeztünk el a tervezők által megálmodott csinos táskákról és cipőkről sem. Összeállításunkban megnézheti, hogy mennyiben fognak változni a trendek 2015 tavaszán, amikor várhatóan meglepően sok gladiátorszandál, hetvenes éveket idéző telitalpú cipő, valamint színes és klasszikus formájú táska lepi el a városok utcáit.

Cipők

A tavaszi-nyári cipők megtervezésénél mintha a régi stílusjegyeket keverték volna az új trendekkel a divatházak. Kényelmes és harsány árnyalatú játszóscipőkben gondolkodott a Burberry Prorsum és Jean-Charles de Castelbajac is, aki kék, piros és sárga színekben képzeli el a lábbeliket a nyáron. Alexander Mcqueen és a Chloe is gladiátorszandálokban gondolkodott, míg a Maison Martin Margiela bölcsészlányoknak tervezett klumpát.

A telitalpú szandálokban látott fantáziát idén a Manish Arora, a Fendi és a Marni is. Nem hétköznapi lábbeliket dob majd piacra a hímzésekben, strasszokban és pántokban gondolkodó Dior, a Dolce&Gabbana és a Givenchy, melyek cipőivel valószínűleg még fogunk találkozni a közelgő díjátadó szezonban.

Táskák

A tavalyi szezon egyik nagy slágere a hátizsák volt, amit az infantilis mintákkal és feliratokkal feldobott nagy méretű táskák követnek a sorban – írja a fashionspot.com. Hódít a lol-core, de természetesen nem kopnak majd ki a divatból az olyan klasszikus fazonok sem, mint amilyeneket a Mulberry, a Dior vagy a Louis Vuitton készít évtizedek óta rajongóinak.

A Dolce&Gabbana bemutatóról az egyik kedvencünk a babásdoboznak álcázott táska volt, de szerettük a Moschino kazettás magnóra emlékeztető kiegészítőjét is a milánói divathéten. Roberto Cavalli állatszőrrel borította be táskáit a nyárra, míg a Céline övnek álcázta luxustáskáit. Az Etro rojtokkal teleaggatott hippitáskákkal sokkolt, a Fendi és a Gucci pedig a fiatalabb divatmániásokat kívánta megcélozni vidám kiegészítőivel. Nézze meg a galériában, hogy milyen cipőket és táskákat keresünk majd az üzletekben a következő időszakban!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek