Beruházna egy több százezer forintos kardigánba?

A hűvösebb évszak beköszöntével mindig előkerülnek a szekrény aljáról a kényelmes, más ruhadarabokkal könnyen kombinálható kardigánok, amik idén is megtalálhatóak több luxus divatház őszi-téli kollekciójában is. Az átmeneti darabok után kutatva nemrég szemet szúrt a Harper's Bazaar szerkesztőinek egyik kardigánokról készített összeállítása és a bicskanyitógatóan magas árak, ami alapján mi is összegyűjtöttük 2014 legpuccosabb darabjait. Nézze meg, hogy miért kérnek el egy vagyont a divatházak!

A mérvadó divatlapból megtudtuk, hogy akár fél millió forintot is költhetünk kardigánra, ha akarunk. A francia Balmain például 531 ezer forintot kér egy hat ezüstgombbal feldobott, zebramintás darabért, a Saint Laurent-nál pedig 387 ezer forintba kerül egy fekete szivecskékkel díszített kardigán.

Szerintem a túlárazott kardigán...

 De az amerikai tervező, Michael Kors sem tartja pofátlanságnak, hogy 390.890 forintot kérjen egy bugyikék kötött kardigánért, ahogy a Proenza Schouler szerint sincs abban semmi ciki, ha 279.900-ért árulja V-nyakkivágású darabjait. Hasonlóképpen drágán kínálja kardigánjait a szezonban a Kenzo, Sonia Rykiel, a Moschino és a Miu Miu is, ahol átlagosan 150-300 ezer forintot kérnek egy sokoldalú darabért. Ön mit gondol a jelenségről? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra