Az edzőcipő sem feltétlenül unalmas

A Central European Fashion Days-en nem csak a divatbemutatókat néztük meg, hanem a jól öltözött közönségre is figyeltünk: a cseh Silvia például erőlködés és fölösleges feltűnősködés nélkül volt nagyon csinos, és annak ellenére, hogy talpig feketében van, cseppet sem tűnik unalmasnak. Vegyen példát róla!

Silvia

Szombatra mindenütt megszűnik a csapadék, és ismét a napsütés kerül az előtérbe, bár időnként még kisebb felhők zavarhatják a napos időszakokat – írja az Időkép. Délután 16-20 fok köré melegedhet a levegő. Vasárnap napközben többnyire a napsütésé lesz a főszerep, 16-21 fok várható. A hét elején reggelente ismét megjelenhetnek a ködfoltok, napközben pedig akár 20 fok feletti értékeket is mérhetünk.

Silvia fekete szettjének titka a rétegezés, és a különleges szabásvonalak keverése: jó döntés, hogy a táskája nem fekete, de nem is túl világos ahhoz, hogy kilógjon az összeállításból. Az edzőcipő nem csak kényelmes, de ad egy fiatalos löketet is a sötét ruháknak: bár önök a múltkori posztunknál a Facebookon általában pont a cipőt kifogásolták, mi kifejezetten szeretünk sportos lábbelit szoknyával viselni, akárcsak Silvia.

Kabát, táska és ruha: H&M

Cipő: Nike

Átlátszó nyaklánc: love esthatic blogról

Ezüst láncok: H&M

04-fwbp-street fashion-141003-IMG 1903
Szécsi István / Dívány
06-fwbp-street fashion-141003-IMG 1907
Szécsi István / Dívány
04-fwbp-street fashion-141003-IMG 1903
Szécsi István / Dívány
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek