Kezeslábas öltöny: menő vagy ciki?

Napvilágot látott a férfiak álma? A TheGuardianon futottam bele egy érdekes cikkbe, ami egy új – főleg üzletembereknek szóló – ruhadarabot mutat be: a Suitsy-t. Bár azt gondolnám, hogy az erősebbik nem számára nehéz újat tervezni, ezen a "hiánypótló" szetten még én is meglepődtem. A Suitsy tulajdonképpen az overálok és az öltönyök keveréke: a nadrágot, az inget és a zakót összevarrták, így az ingünk se a nadrágból, se a zakó ujja alól nem csúszik ki, illetve vissza.

Az ingnek egyébként ujja sincs: összevarrták a zakóval, utóbbinak a végére pedig odavarrták a mandzsettát, azt az illúziót keltve, hogy valójában addig ér. Jesse Herzognak fél éve jutott eszébe az ötlet és keresett is egy varrónőt, aki segít neki megalkotni az álmát. "Először teljesen hülyének nézett, aztán amikor látta, hogy működik, már ő is fantasztikusnak ötletnek gondolta" – mesélte Herzog. Az alábbi videón megnézheti, hogy néz ki az ötlet a valóságban!

A tervező a közösségi finanszírozáson alapuló Betabrandre is feltette a Suitsy-t, remélve, hogy ezzel majd szélesebb közönséghez ér el – három napon belül 400 szavazatot kapott. Engem egyetlen dolog tartana vissza a megvételtől: bár hölgyeken imádon az overált, senkit nem irigylek, akinek ebben támad hirtelen vizelési ingere. Ön mit gondol? Ha zseniális ötletként tekint a termékre, nyomjon menőt, ha pedig őrült elképzelésnek, a cikire bökjön!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek