Vegyen bőrdzsekit, mint Dávid!

Úgy gondoltuk, eljött az ideje annak, hogy a jól megszokott street fashion rovatunkat bővítsük: terveink szerint gyakrabban szereplünk mi, szerzők is egy-egy összeállításunkkal a jövőben.

Ami az időjárást illeti, ez a hétvége tökéletes arra, hogy végre újra  elővegyük kedvenc bőrdzsekinket, ugyanis beköszönt a vénasszonyok nyara. Szombaton nyugaton még több lesz a felhő, főként reggel és délelőtt kisebb eső is kialakulhat, északon, északkeleten pedig hajnalban makacsabb ködfoltok képződhetnek – írja az Időkép. 17 és 21 fok közé melegszik délutánra a levegő. Vasárnap a reggeli köd feloszlása után már sok napsütés, száraz idő várható, a csúcshőmérséklet pedig egyre több helyen meghaladhatja a 20 fokot.

Dávid

Mi alapján öltöztem fel?

Nemcsak maga az időjárás, de az öltözködés szempontjából is a kedvenc évszakom az ősz: a nyarat nehezen viselem és azt is, hogy sokszor egy pólóban is melegem van, a szeptember-október viszont tökéletes alkalom arra, hogy kardigánokat, dzsekiket hordhassak. Ha bőrdzsekiről van szó, sokan a fekete vagy a barna színűek mellett teszik le a voksukat, én azonban valami különlegesebbre vágytam. Ezért is örültem annak, hogy belebotlottam még pár leárazással ezelőtt ebbe a krémszínűbe, mert legalább annyi dologhoz megy, mint a másik kettő.

A szürke felső viszonylag új vétel: egy évvel ezelőtti énem biztos kinevetne most, mivel akkor mindenből a legtarkábbat választottam. Ez a hosszúujjú póló igazi alapdarab: tetszik, hogy nem egyszínű és hogy a nyakrész nem annyira szűk. Mostanában mindenhova bringával járok (ő látható egyébként a képeken is), így a bőrcipőket fokozatosan sportosabb lábbelikre cseréltem. Annak a híve vagyok, hogy ősszel sem kell feltétlenül kizárólag sötét színeket hordani, és erre biztatok másokat is.

Mi honnan van?

Dzseki: Zara

Felső, öv, nadrág: H&M

Cipő: Springfield

Óra: Massimo Dutti

Szemüveg: Tommy Hilfiger

IMG 2522
Dívány
IMG 2525
Dívány
IMG 2548
Dívány
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek