Menő vagy ciki az orrékszer?

A bécsi divathéten futottunk bele a Meshugge ékszereibe: nem volt nehéz, a rendezvényhez kapcsolódó vásáron kívül ugyanis az R! by Dominique Raffa divatbemutatóján is helyet kaptak az ékszerek. A tervezőnő, Miriam Orth-Blau a Classic Meshugge Kollektion-ön kívül egyedi ékszerekben utazik, ami azt jelenti, hogy az alapkollekción kívül minden ékszer tervezésébe bevonja a vásárlót, az arany- és ezüstékszerek így mindig idomulnak viselőjük szépségéhez, személyiségéhez.

A kifutón látott arcdíszek nem az alapkollekció részei, elég extrémek ahhoz, hogy ne legyen őket egyszerű viselni: nekünk mégis tetszenek, a sokpántos fejdíszeken kívül tulajdonképp bármelyik ékszert felvennénk, ha különleges eseményre vagyunk hivatalosak – arról nem is beszélve, hogy az orra csíptethető, és fejtetőn megkötős ékszerek mennyire illettek az R! ruháihoz! A tervező ékszerei egyébként nem filléres holmik, a bestsellerek közt 700-1000 eurós fülbevalók, nyakláncok sorakoznak, de a Meshugge alapkollekció vékony karkötői is 50-70 eurót kóstálnak.

Ennek ellenére persze lehet, hogy ön hülyeségnek tartja az orrnyereg-díszt, és már az orrpiercingtől is kiszalad a világból: ez esetben a cikire szavazzon! Ha azonban úgy látja, hogy legalább egy vékony klipszet boldogan hordana, vagy Orth-Blau többi ékszerébe szeretett bele, nyomjon a menőre! És szavazás előtt természetesen kattintgassa végig a galériát és indítsa el a videót is, hogy tudja, mire voksol. (A szavazócsíkot a videó alatt találja.)

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1742) (1942) Ciki!
Mustra