Palacktartó aranyláncon: menő vagy ciki?

Elsősorban az olykor zavarbaejtő hipster termékek piacán tudjuk elképzelni a Nasty Gal legújabb agyszüleményét, a láncokból összerakott kulacs vagy vizespalack tartót, ami leginkább egy bizarr pénztárca és egy hasznavehetetlen táska egyvelegére emlékeztet. Bár továbbra is rejtély, hogy miért gondolhatta azt az online bolt kreatív csapata, hogy feltétlenül szükségünk lehet egy ilyen termékre.

A hasznavehetetlen palacktartó táska technikailag semmi másra nem jó, csak a műanyag palack tárolására, ha pénztárcát teszünk bele, az garantáltan kiesik, de legalábbis egész nap azon izgulnánk, hogy nem veszítettük-e el. Persze ugyanaz van a kevésbé értékes, de szükséges kacatokkal, mint például a telefontöltő, sminkcuccok vagy a napszemüveg, melyek általában minden női táskában megtalálhatóak.

Kombinéruhával még furább az összhatás
Kombinéruhával még furább az összhatásNasty Gal

A hazánkba is szállító márka 38 dollárt (9090 forint) kér a palacktartóért, mi pedig már most kíváncsiak vagyunk, hogy vajon mennyit adnak majd el belőle az elkövetkezendő szezonban. Ön mit gondol, menő egy ilyen kiegészítővel lófrálni, vagy inkább cikinek találja a kényelmetlennek tűnő, de látványos, láncos terméket? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1533) (1329) Ciki!
Mustra