no

8 stílustipp az első randevúkhoz

Mindenki tisztában van azzal, hogy mennyire fontos jó benyomást kelteni az első randin ahhoz, hogy adott esetben azt egy második találka is kövesse a sorban. A fabsugar.com szerkesztői ezúttal egy nyolc pontos útmutatót készítettek arról, hogy milyen kliséket érdemes követni vagy kerülni ahhoz, hogy lazák és elbűvölőek legyünk az első napon. Íme a bölcs tippek!

1. Nem kötelező magassarkú cipőt választani!

Ismételje utánunk: nem kell kényelmetlen magassarkúban végigtipegni egy randevút. Főleg akkor nem, ha nem is tudja, hogy milyen programokon fog részt venni randipartnerével. Inkább ne gondolja túl az öltözékét, legyen spontán és elegáns. A magabiztosság mindig szexi, de egy több centis sarokkal felszerelt tűsarkúban nem feltétlenül keltünk ilyen benyomást. Tehát bátran húzzon lapos talpú cipőt akár éjszakába nyúló randevúhoz!

452962812
Kirstin Sinclair / Europress / Getty

2. Ne vigye túlzásba a kiegészítőket!

Nincsen semmi baj azzal, ha szereti az óriási karika fülbevalókat, a túlméretezett, kövekkel kirakott nyakláncokat, csak ne halmozza őket ész nélkül. Ha azt szeretné, hogy a neonzöld vagy rózsaszín nyaklánca helyett önre figyeljen a pasi, akkor inkább hagyja ezeket otthon. Ha kétségei lennének afelől, hogy az egyszerűség is működhet, akkor mosolyogjon sokat! A mosolynál ugyanis nincs jobb kiegészítő.

452021350
Timur Emek / Europress / Getty

3. Nem ciki farmerben randizni

Nem feltétlenül kell miniszoknya ahhoz, hogy szexinek érezze magát és annak is lássanak minket mások. Nincs azzal semmi baj, ha a kedvenc, jól bevált farmerjében megy az első randira, főleg akkor nem, ha ahhoz egy menő, vidám felsőt vagy blúzt passzint. A farmernadrághoz egyébként kifejezetten menő manapság a magassarkú cipő, úgyhogy ha tényleg bírja a strapát, akkor egy tűsarkúval kombinálja a klasszikus nadrágot!

452658560
Kirstin Sinclair / Europress / Getty

4. Ne mutassa magát megszállott divatmániásnak

Rossz taktika úgy érkezni egy randevúra, hogy öltözködésével olyan hatást kelt, mintha most lépett volna le egy magazin címlapjáról. Persze a divat egy jópofa játék, de egy randin tényleg nincs helye annak, hogy felvonultassa az elmúlt hónapok legújabb trendjeit. Ehelyett inkább válasszon egy jól bevált ruhát és zsebelje be a bókokat!

452962850
Kirstin Sinclair / Europress / Getty

5. Ne riadjon vissza a színektől!

Kevés dolog van, amivel olyan emlékezetes első benyomást lehet kelteni, mint egy merész árnyalatú ruhával. Egy pasinak előbb ugrik be egy gyönyörű kék ruha vagy egy világos sárga blúz, mint egy kövekkel kirakott gyűrű, vagy az, hogy melyik divatháztól van a táskánk. Válassza ki a bőrtónusához leginkább illő színt és győződjön meg róla, hogy nem is kell ennél több!

452659252
Kirstin Sinclair / Europress / Getty

6. Legyen bohém!

Ne féljen a különféle stílusú ruhák összemosásától, gyakran igazán meglepő eredmények születnek az ilyen kísérletezésekből. Arról nem  beszélve, hogy sokkal izgalmasabb és emlékezetesebb egy ilyen összeállítás, mint egy átlagos vagy túl hivalkodó szerelés. Próbálja meg feldobni miniszoknyáját egy hangulatos pulóverrel vagy párosítson csillámporos, pántos szandáljához boyfriend farmert, meglátja, működni fog! Aki bevállalja ezt a stílust, az amellett, hogy egy kis betekintést is enged a személyiségébe, még arra is emlékezteti partnerét, hogy ő más mint a többi.

452841894
Kirstin Sinclair / Europress / Getty

7. Ne takargassa a legelőnyösebb testrészeit!

Ahogy megvan a módja annak, hogy hogyan álcázza a legstílusosabban a laposabb vagy a teltebb testrészeket, úgy azt is meg tudja mutatni, hogy mely részekre a legbüszkébb. Az esti randi nem feltétlenül jelenti azt, hogy lábvillantós ruhában kell érkezni a találkára, egy lenge selyemnadrág is tud olyan szexi és sejtelmes hatást kelteni, hogy azzal felhívja hosszú combjára a figyelmet.

452876416
Kirstin Sinclair / Europress / Getty

8. Ne villantson fehérneműt!

Bármennyire divatosak most az efféle lotyós ruhák, nem ajánlott egy itt-ott kivágott vagy teljesen átlátszó darabban érkezni az első randevúra. Bármennyire is önmagát szeretné adni és a saját stílusát bemutatni, egy ilyen ruhában senki nem fogja önt komolyan venni és a második randi is esélytelenné válik.

452962906
Kirstin Sinclair / Europress / Getty
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek