Íme a divathetek legbénább kifutós esései

464352143
Dominique Charriau / Europress / Getty

Bár rengetegen vallják magukat modellnek, közülük csak néhányan olyan szerencsések, hogy a legnagyobb divatházak kifutóin vonulhassanak végig. A szeptemberi divathét közeledtének apropóján összegyűjtöttünk néhány feledhetetlen pillanatot, melyeket a botladozó modellek szereztek nekünk, miközben éppen megpróbálták eladni az általuk viselt ruhakölteményeket a finnyás közönségnek. Nézze meg a leghíresebbé vált eséseket a hajtás után!

Minden idők 10 legjobb esése

A nem kifejezetten a jóindulatáról híres Superstar magazin szerkesztőinek gyűjtésében a klasszikus botlások mellett láthatunk botladozó pasi modellt, lépcsőről leguruló modellt, kifutóba bezuhanót, illetve olyat is, aki a medence közepére felállított kifutó szélességét nézte be. De nagyon. Íme!

Űrlények esése

Az egyik ilyen emlékezetes pillanatot a Royal College of Art akkori textilszakos diákja, a koreai származású, de Londonban élő JungEun Lee 2012-es tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján láthattuk. Nézze meg, hogy hogyan esnek el a háromdimenziós szobrokra és űrlényekre egyszerre emlékeztető modellek a vancouveri divathét kifutóján!

Csetlés-botlás a kínai divathéten

Kétségtelen, hogy az egyik legviccesebb kifutós esést a kínai-holland származású designer, Sheguang Hu 2014-es őszi-téli bemutatóján láthattuk a Kínai Divathéten, mikor négy modellnek is sikerült megbotlania magassarkú cipőjében a kifutón. Egyes rossz nyelvek szerint a modellek ittasak voltak a kifutón, és ezért felejtettek el járni az egyébként is balesetveszélyesnek tűnő szandálban. Nézze meg és döntse el, hogy mi történhetett valójában!

Emlékezetes bakik a Dior kifutójáról

Az öt perces válogatásban megnézheti a francia divatház legmókásabb botlásait és érdekesebb kifutós botrányait 2002-től napjainkig. A videóban olyan szupermodellek lépnek félre, mint például Alek Wek, Hye Park, Sasha Pivovarova,Constance Jablonski, de a neves divatház egykori kreatív igazgatójaként működő John Galliano sem úszta meg botlás nélkül a kifutón.

Bukdácsolás az Elie Saab shown

Legutóbb a divatház januári haute couture bemutatóján esett el egy bájus arcú modell, Jane Grybennikova, melyben az volt a legmegdöbbentőbb, hogy mindezek után is higgadtan lejtett végig gyöngyökkel díszített liláskék ruhájában a kifutón. Természetesen nem ez volt az egyetlen ilyen eset az Elie Saab történetében, ide kattintva megnézheti az öt legcsúnyább malőrt is.

Lindsey Wixson "kamu" esése a Versace shown

Az érdekes arcú modell 2011-ben, a Milánói Divathéten hívta fel magára és ezzel az olasz divatházra is a sajtó figyelmét. Egyesek szerint ugyanis a modellek kifutón való drámai esései gyakran nem pusztán véletlenek, hanem a show megrendezett elemei, mellyel könnyen a saját malmukra hajthatják a vizet, azaz a sajtó figyelmét a divatházak és a modellek egyaránt.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek