Ez a férfiak új kedvenc inge

„Oppa gingham style” – olvasható a hype-re utaló frappáns komment az egyik olyan Instagram-fotó alatt, amit az amerikaiak egyik új kedvenc ingének szenteltek. Ahogy a nevéből is kiderül, a @thatjcrewginghamshirt (az a J. Crew kockás ing) profilra olyan férfiak fotói kerülnek fel, akik az amerikai márka lassan ikonikussá vált kék-fehér ingjét viselik. A ruhadarabbal egyébként Budapesten is egyre többet találkozhatunk, ami nem csoda: könnyen variálható, nem unalmas és össze sem lehet hasonlítani mondjuk a pénzügyi tanácsadók szinte kötelező fekete-lila hosszanti csíkos ingjével. Úgy látszik, amikor a J. Crew „Az ing, amire minden srácnak szüksége van a gardróbjában” mondatot mellékelte a fotó mellé, nem viccelt. A jelenséget elnézve úgy néz ki, olyan ez a felső a férfiaknak, mint a Michael Kors-táskák a nőknek.

Kicsivel több mint 20 ezer forintért lehet miénk az ikonikus ing - persze csak akkor, ha nem vagyunk túl magasak a normál méretezéshez.
Kicsivel több mint 20 ezer forintért lehet miénk az ikonikus ing - persze csak akkor, ha nem vagyunk túl magasak a normál méretezéshez.J. Crew

Ha másra vágyik

Bár ez az ing tényleg aduász (itthon a Zarában talál hasonlót, az „eredeti” ár feléért), összegyűjtöttünk önnek pár olyan darabot, ami hasonlóan könnyen variálható, de mégsem unalmas és biztos, hogy nem kerül majd fel benne erre a gyűjtőoldalra. Kattintásra nyílik a galéria!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek