Teljes szett ugyanabból a kötött anyagból: menő vagy ciki?

„A NEM 50 árnyalata” – olvasható a komment a Refinery weboldalán található egyik cikk alatt. A poszt a legújabb őszi trenddel foglalkozik, aminek a lényege, hogy fent és lent ugyanolyan (kötött) anyagból készült ruhadarabokat viselünk. A passzoló felső és nadrág/szoknya már idén tavasszal is trend volt és jól is nézett ki, ezt viszont nem igazán tudjuk hova tenni. Az egy mosás után kinyúló, bordázott kötött pulóverek kevés embernek állnak jól (sőt...), a hasonló tulajdonságú nadrágot pedig inkább nem is képzelnénk el senkin, ha lehet. Másképp gondolkodnak a spanyol Inditex-csoportba tartozó ZARA tervezői, akik behódolva a trendnek, már piacra is dobták a saját változataikat – amik az alábbi képen láthatóak. 

A két oldalon Zara, közte pedig Marc Jacobs 2014 őszi-téli kollekciójának egy darabja
A két oldalon Zara, közte pedig Marc Jacobs 2014 őszi-téli kollekciójának egy darabjaZARA / Getty Images

A bordázott verziós szett egyébként összesen 20 ezer forintért lehet az öné (10 ezer a pulóver és ugyanennyi a nadrág is), ha viszont a jobboldalira vágyik, mélyebben a zsebébe kell nyúlnia: ez már 35 ezerbe (14 995 + 19 995) kerül. Hasonló szetteket egyébként láthattunk már Marc Jacobs 2014-es őszi-téli kollekcióját bemutató kifutóján (képünkön középen), szóval akkor sem kell aggódnia, ha szívébe zárta a trendet és emellett a dizájner darabokat kedveli.

Mi nem szeretnénk most állást foglalni, inkább az ön véleményére vagyunk kíváncsiak: ha szívesen töltené az őszt hasonló szettekben, kattintson a MENŐ gombra, ha viszont irtózik a gondolattól is, akkor bizony a CIKI-re!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1556) (1766) Ciki!
Mustra