no

Ciciperverz nyaklánc: menő vagy ciki?

Nem kellett sokat várni a mellvillantós pólók tervezőjének legújabb agyszüleményére, ami témájában nem sokban tér el az előző, csipkés melltartókat ábrázoló 'Peek-a-boo' (Kukucs) kollekciójától. Az ekoD Works mellbarát designere, Takayuki Fukuzawa ezúttal egy furcsa nyaklánckollekcióval házal a japán Kickstarterként emlegetett camp-fire.jp nevű oldalon, ahol 4000 dollárt (918 ezer forint) szeretne összehozni a hónap végéig, melyből kereskedelmi forgalomba szeretné bocsátani a rettenthetetlen búvárt, hegymászót, ejtőernyőt és űrhajóst ábrázoló apró figuráit.

„A világ tele van humoros művészeti tárgyakkal. Én csak azt szeretném, ha az emberek megnéznék a munkámat és azt gondolnák magukban, hogy még egy vicces dolgot láttak. Ha így látják, akkor biztosan célba találtam legújabb, „Tanima Diver” nevű alkotásommal” – mondja cinikusan a 30 éves Tokióban élő művész a gyűjteményről, ami ellen természetesen többen is tiltakoztak az elmúlt hetekben hazájában.

A társadalmi normákkal előszeretettel szembemenő Fukuzawa feltehetően nagy mellekkel megáldott nőknek címezte a mellek közé beékelt, képregényfigurákra emlékeztető medáljait, melynek köszönhetően garantáltan a dús keblekre terelődik a figyelem. Ön mint gondol a művész ékszereiről, menőnek találja az efféle provokációt vagy inkább cikinek és szexistának látja ezt a kollekciót? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
no
Menő! (1919) (1700) Ciki!
Mustra