Menő vagy ciki az iPhone tok, ami egyben fésű is?

A YoBrush telefontok és zsebfésű ötféle színben kapható.
A YoBrush telefontok és zsebfésű ötféle színben kapható.imolaccessories.com

A telefontokok kultusza egészen elképesztő fordulatot vett az elmúlt egy-két évben: ma már legalább annyira fontos, hogyan 'öltözteti' fel telefonját, mint hogy saját maga éppen mit húz ki reggel kómásan a szekrényből. Az már persze ritkaságszámba megy, ha egy tok nem csak külsőre néz ki jól hanem praktikus is, pedig a YoBrush-ra keresztelt multifunkcionális iPhone tok nem csak a karcolásoktól védi a telefonját, hanem egyben zsebfésű is, amit mindenhová magával vihet. Ráadásul a telefonján van, ezért sosem hagyja otthon. Őrület!

Joggal beszélhetünk ma már olyanról, hogy telefontok-trend, ebből persze egyenesen következik, hogy a pénzhajhász vállalkozók a lehető leghaszontalanabb ötleteket is megpróbálják eladni és tényleg kevés az olyan frappáns ötlet, mint amit a Moschino vonultatott végig az előző szezonban. Az imoleaccessories.com viszont egészen jópofa, nem mellesleg praktikus tokot dobott az online piacra, amit tizenöt dollárért (3500 forint) újíthat be magának: a YoBrush műanyag telefontok különlegessége, hogy a hátulja egy zsebfésű, ráadásul ötféle színben (fekete, lila, türkiz, zöld és sárga) kapható.

Gondoljon bele, többet nem kell bosszankodnia, hogy otthonhagyta a fésűjét: csak előveszi a telefonját és a tok hátuljába épített műanyag sörtékkel gyorsan átfésülheti a haját. Bár első hallásra elég nevetségesnek tűnik, hosszútávon pedig gusztustalannak, főleg, ha valakinek nincs gusztusa a 'telefonjába' fésülködni, ötlet szempontjából azért tényleg jópofa az elképzelés. Egyelőre viszont kizárólag 5-ös iPhone-ra kapható, de biztosak vagyunk benne, hogy az eBay-en vagy az aliexpress.com-on is találkozhat hasonlóval, ráadásul töredék áron.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (2073) (1782) Ciki!
Mustra